Bobošíková utíká na Sibiř: Výhrůžky likvidací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bobošíková utíká na Sibiř: Výhrůžky likvidací!

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková (Blesk - Zbyněk Pecák)

Několik let se Jana Bobošíková snažila prosadit ve světě politiky. Bojovala o post prezidentky, toužila se chytit jako poslankyně za různé strany, dostala se do Evropského parlamentu, byla angažovaná. Po poslední volební prohře se ale z veřejnosti stáhla. Důvod teď odtajnila pro web Expres.

I když v politice strávila dlouhých třináct let, nakonec raději otočila o sto osmdesát stupňů a dle svých slov už do tohoto tvrdého a nekompromisního světa zpátky nenaskočí: „Co se týká politiky, neplánuji žádný návrat. Jak se říká, že nemáš říkat nikdy, tak já to taky nechci říkat, ale mám své podnikání, rodinu, tak nemám důvod se tam vracet. Teď ji jen pozoruji zpovzdálí, a tak mi to stačí. S žádným politickým názorem se neztotožňuji,“ přiznala Bobošíková s tím, že na vlastní kůži poznala, jak umí být svět politiky drsný.

„Samozřejmě že mi bylo vyhrožováno likvidací, tím, že ublíží mé rodině, často mi rozbíjeli auto, nebo mi ho počmárali. Ale já jsem nikdy žádný svůj názor nevzala zpět. Brala jsem to jako tvrdý svět, ke kterému to asi patří,“ přiznala podnikatelka pro expres.cz.¨

Ta momentálně prý podniká v oblasti kosmetiky, často létá na Sibiř, kam se přesunul za prací její manžel, a také připouští, že už se nesnaží za ničím honit. Zato často navštěvuje kurzy pozitivního myšlení a snaží si život užívat!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.