Obavy o vévodkyni Kate: Fanoušci bijí na poplach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Obavy o vévodkyni Kate: Fanoušci bijí na poplach!

Vévodkyně Kate na návštěvě lesní školky.
Vévodkyně Kate na návštěvě lesní školky. (profimedia.cz)

Mít tři děti je nekonečný zápřah a ani v královské rodině tomu není jinak. Přesto vévodkyně Kate (37) byla po každém ze svých porodů v neuvěřitelné formě už ve velmi krátké době. Na svoji váhu se po narození prince Louise dostala po jedenácti měsících. Jenže momentálně začíná už svou vyzáblostí děsit!

KateWilliamem v poslední době vyrážejí opět častěji na oficiální návštěvy různých míst v Anglii, malému princi už bude rok, proto je jednodušší svěřit ho do péče chův. Jenže během těchto návštěv si fanoušci královské rodiny nemohli nevšimnout, že je manželka prince Williama (36) snad hubenější než kdykoliv předtím! Váhový deficit pak už nedokážou zamaskovat ani dlouhé šaty a kabáty, které ráda nosí.

Především jejich středeční návštěva irského Belfastu podle Blesku navodila příznivcům Kate a Williama šok. Když se Kate chtěla zúčastnit přátelského fotbalového zápasu, přítomní okamžitě zaregistrovali poté, co si svlékla kabát, že její nohy nejsou o mnoho silnější než ty desetiletých dětí, s nimiž hrála!

I v následné návštěvě hospody, kde se prý Kate sice skvěle bavila, děsila přítomné kostnatým hrudníkem a vyzáblýma rukama. Těžko říct, jestli za její extrémní hubeností stojí stres spojený s péčí o děti, extrémní dieta nebo sváry mezi členy královské rodiny. Každopádně je její aktuální váha rozhodně alarmující!



Přečtěte si
dadavydov....@...
1. 3. 2019 • 17:37

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.