Tvrdý pád "hřebečka" od Hanky Gregorové: Šokující noční setkání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tvrdý pád "hřebečka" od Hanky Gregorové: Šokující noční setkání!

S Gregorovou je tenhle pán prý stále ve spojení..
S Gregorovou je tenhle pán prý stále ve spojení.. (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, D. Malík, archiv)

Partner Hany Gregorové byl svého času zvyklý, že když se někde objevil, objektivy fotoaparátů na sebe nenechaly dlouho čekat. Jak to vypadá, s tím je teď konec. Ocitl se totiž přímo na opačné straně.

Na veřejnosti se přítel Hany Gregorové (66), který svého času zásoboval média pikantnostmi ze života se známou, ale o dost starší herečkou, poměrně dlouhou dobu neukázal. Až naprosto nečekaně tento týden. Během události, kde se měla příležitost blýsknout česká a slovenská smetánka, na Česko-Slovenském plese. Bohužel nevystoupal oblečený ve drahém smokingu po schodech potažených červeným kobercem. Překvapivě byl ale tím, který celebrity v dobrém rozmaru po plese odvážel domů.

Když si totiž podle Blesku slovenská moderátorka Erika Barkolová (41), jež se události účastnila, zavolala taxík na zpáteční cestu, nevystoupil z něj nikdo jiný než partner známé herečky. Jako šofér! „Jak jsem ho poznala, ptala jsem se, jestli si dělá srandu, a on že ne, že je taxikář,“ prozradila oblíbená slovenská moderátorka webu Topky.sk.

Prý si společně dobře popovídali: „Byl zvědavý, jak bylo na plese, kdo tam byl a tak. Musím říci, že byl opravdu velmi příjemný. Vyprávěl nám, co dělá a jak se má,“ prozradila moderátorka s tím, že se dokonce dozvěděla i novinky o jejich vztahu s Hanou Gregorovou. „Z rozhovoru vyplynulo, že jsou s Hankou v kontaktu, a dokonce bych řekla, že jsou momentálně v dobrém období,“ prozradila moderátorka, pro níž prý bylo nečekané setkání šokující i vtipné zároveň.

Svého času dělal tenhle pán Hance Gregorové velkou ostudu: Takhle pro ni recitoval básně v redakci Blesku: 



Přečtěte si
l.amatrish...@...
20. 2. 2019 • 23:03

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

aveneta
19. 2. 2019 • 12:15

No něco k pousmání....tzv. japonský překlad" ředitel nemako sekretářka omako vedoucí mako jako dělník mako jako pako....

aveneta
19. 2. 2019 • 12:11

No zřejmě ho Gregorová těžce nedotuje finančně...tak zamířil mezi celebrity v jiném duchu, taxikáře dělal i bývalý manžel Básikové. Furt lepší než makat tzv. v Kolbence...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.