Tajná informace z Kouzelné školky: Iva Janžurová vyšoupne Patrasovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajná informace z Kouzelné školky: Iva Janžurová vyšoupne Patrasovou!

Iva Janžurová by se měla stát novou kouzelnou babičkou.
Iva Janžurová by se měla stát novou kouzelnou babičkou. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Tak to je šok! Královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (51) zmizí z Kouzelné školky a na její místo lákají Ivu Janžurovou (65)! Co za manévry v nejpopulárnějším pořadu pro děti stojí? Konkurenční boj? Nenávist? Deník Aha! má informace z tajného jednání na Kavčích horách, při kterém se obchodovalo s dětskými city!

Komediální legenda Iva Janžurová v Kouzelné školce? Proč ne? Přestože oficiálně paní Ivu ještě nikdo z vedení České televize neoslovil, je pro ČT právě tato herečka nejžhavějším želízkem v ohni na místo »babičkovské« moderátorky tohoto pořadu pro nejmenší! Poté, co ze zdravotních důvodů Kouzelnou školku před časem opustila laskavá Libuše Havelková (83), dětem »babičkovská« moderátorka chybí!

„V souvislosti s úvahami, jak se bude Kouzelná školka od podzimu vyvíjet, jsme zatím žádná jména nezveřejňovali, proto vám žádné jméno nemohu ani potvrdit,“ odmítl informace deníku Aha! komentovat mluvčí ČT Martin Krafl.

Místo Ivě Janžurové ze stávajících moderátorů nejspíše od ledna uvolní Dagmar Patrasová alias Dáda, které Česká televize nabídla vlastní pořad. Ten by měl od Nového roku běžet jednou týdně, jmenovat se bude Raníček s Dádou a kromě populární herečky a zpěvačky v něm bude mít velkou úlohu i její žížala Jůlie! A děti tak díky tomuto kulišáckému šachování s oblíbenými moderátory o nikoho nepřijdou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.