Povedený ročník 1969: Nejvíc sexy PADESÁTKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Povedený ročník 1969: Nejvíc sexy PADESÁTKY!

Jennifer Aniston a Courteney Cox
Jennifer Aniston a Courteney Cox (profimedia.cz)

Letos jim bylo nebo bude magických 50 let a jedna je krásnější než druhá. Tělo jako proutek, pleť září a i když tvrdí, že jsou v jednom kole v práci, pořád vypadají, že jsou odpočaté. Plastiky nepřiznají, tak v čem tkví jejich tajemství?

Jennifer Anistonová: Bez diet
Čerstvá oslavenkyně udivuje svoje fanoušky každý den. Vypadá lépe než kdy dřív, a to i po dvou nepovedených manželstvích. Nevyznává žádné trendy diety, i když je v minulosti samozřejmě zkoušela, prostě si jen dává pozor na to, co jí. Hodně ovoce a zeleniny, málo cukru. A protože je jednou z nejlépe placených hereček, může si dovolit soukromého kuchaře, který na vyvážený jídelníček dohlédne. Den začíná teplou vodou s citronem a koktejlem, ovesnou kaší s bílky nebo vejci s avokádem. Vajíčka má tak ráda, že na zahradě domu měla s bývalým manželem Justinem Therouxem kurník s asi 15 slepicemi. Oběd i večeře jsou hlavně o salátech, jak vzpomínala její kolegyně Courteney Coxová alias Monika z Přátel, měla každý den 10 let to stejné. Salát s krůtí slaninou, fazolemi garbanzo, vejci, avokádem a sýrem rokfór. Když ujede, je to většinou s mexickým jídlem, salse a kukuřičným chipsům neodolá. Cvičí hodinu každý den, v neděli si dává pauzu. Když si ji zrovna nebere do parády osobní trenér, zajde na spinning, jógu nebo lekci silového tréninku. Kondici vylepšuje 15 minutami na kole, pak přejde na 15 minut na páse a zakončí to 15 minutami na eliptickém trenažéru.

Jennifer Lopezová: Cvičení s láskou
Už druhým rokem chodí s bývalým profesionálním Alexem Rodriguezem, a tento vztah jí jde nesmírně k duhu. Naučil ji trénovat i jíst jako opravdového atleta a je to vidět. Odmítá cigarety, alkohol i kofein, jídlo musí být organické, samá zelenina, ryby. K snídani si dá koktejl o 90 kaloriích. „Když se blíží doba oběd, tak umírám hlady,“ přiznala. Dá si třeba lososa s kupou brokolice, paprik a cukety. Vychovaná na jídle z Portorika se při večeři trochu odváže a dá si třeba rýži a fazole s kuřecím či vepřovým masem.Cvičí samozřejmě každý den, ať je to tanec, pilates, kickbox nebo kruhový trénink, nebojí se ničeho. Má i speciální cvik pro udržení svého ikonického pozadí, tzv. chůzi ptakopyska, což je vlastně pomalá chůze v podřepu.

Catherine Zeta-Jonesová: Tanec v krvi
Velšská herečka a manželka Michaela Douglase vděčí za krásné tělo rokům tance, kterému se věnovala od dětství. Tréninky se naučila milovat a tak jí dnes nevadí potit se v posilovně na jakémkoliv stroji. „Pomáhá to i lepší náladě, což je s mou bipolární poruchou důležité,“ prozradila. Zatočí si s obručí na bocích, zajde na pás a na eliptický trenažér. Vždycky se ale vrátí k tanci. „Doma v tělocvičně mám baletní tyč. Pustím si hudbu tak nahlas, že se třesou zdi a hodinu si dávám do těla,“ řekla. Proti vráskám bojuje arganovým olejem, z cestování a hotelových pokojů má totiž vysušenou pleť. Nanese ho před spaním a do rána má obličej hydratovaný. S jídlem si starosti nedělá, podle vlastních slov jí jako kůň. Jediné, co odmítá, jsou sladké nápoje. 

 Více najdete v tištěném vydání Nedělního AHA!.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.