Kavalčík chce mít ze svatby bez motýlka trhák: ANO si řekneme na koních | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kavalčík chce mít ze svatby bez motýlka trhák: ANO si řekneme na koních

Michal Kavalčík s partnerkou
Michal Kavalčík s partnerkou (Foto Herminapress.cz, Facebook.com)

Ruda z Ostravy a moderátor Divošek má konečně jasno. Svatbu bude mít Michal Kavalčík (43) se snoubenkou Zuzanou v létě. A na koních.

„Chceme se vzít za krásného počasí v přírodě, kde bude krom nejbližších také spousta známých a kamarádů,“ prozradil Aha! Michal, který se teď vrátil s muzikálem Trhák do Divadla Broadway v roli herce Antonína Líbala. „Rád bych, aby to byla svatba na pohodu bez kravat a motýlků,“ vysvětluje. A na veselce hodlají snoubenci zaměstnat už i svého synka Dave Martina (7 měsíců). „Dave už bude chodit, tak by mohl třeba usazovat hosty anebo si vezme na starosti malé družičky. Zapojí se prostě do programu a bude bavit lidi, “ přemítá Michal.

„A pokud počasí opravdu bude přát, Ano si řekneme na Zuzančiných koních. Bude to prostě trhák,“ usmívá se Kavalčík, který se teď před svatbou rozhodl synka pomaličku „otužovat“ na veřejnosti. „Tak byl s maminkou na premiéře Trháku a jako Líbal jsem se mu zjevně líbil, neboť vůbec neplakal. Takže teď mě bude v hledišti podporovat častěji. A to by potom bylo, aby nezvládl svatbu,“ komentuje Kavalčík.

Herec Michal Kavalčík o zápasu Vémola vs. Kincl. Nepřekvapí vás, koho tipuje za vítěze:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.