Dcera Jitky Asterové Anička šokovala: Proč nechce mít děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Jitky Asterové Anička šokovala: Proč nechce mít děti?

Dcera Jitky Asterové Anna nechce děti.
Dcera Jitky Asterové Anna nechce děti. (Foto Martin Hykl, Matúš Tóth pro Nike)

Herečka a spisovatelka Anna Kameníková (24) před dvěma lety překvapila své fanoušky svatbou s Janem Kameníkem alias Stounym. Do manželství se dcera Jitky Asterové (59) vhrla po čtyřech měsících od seznámení. Nyní však herečka opět šokovala, nikdy nechce mít děti!

V naprostém utajení se 1. června 2017 vdala za svého partnera. „Bylo to spontánní a krásný, koupili jsme svatební oblouk v supermarketu a hosté seděli na lavičkách. Na svatbě jsem měla všechny svoje kamarádky, který mi šly v havajském oblečení za družičky. Za svědka mi šla kamarádka převlečená za Froda, nesla mi prsten přidělaný řetězem na krku a strašně brečela. Bylo to dojemný,“ řekla herečka na Mall.tv.

Přestože manželství přišlo jako blesk z čistého nebe, s dítětem to takové nebude. „Děti nechci. Třeba se to jednou změní, ale teď k tomu nemám důvod. Důvody, proč mít děti, mi přijdou divně sobecký, teď je nás tady sedm miliard. Říkám si, co je na mě tak fantastickýho, abych to musela duplikovat?“ svěřila se Kameníková.

„Je to dost nepopulární téma, kdekoli to řeknu, tak se na mě koukají divně. Já si ale kladu otázku, proč bych měla chtít dítě a moc těch důvodů není. Je to asi stejný, jako proč bych měla chtít kočku,“ dodala odhodlaně.

 

 Anna Linhartová: Lidi mě mají rádi, protože jsem divná

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
aveneta
17. 2. 2019 • 16:27

Rozhodně lepší nemít potomka když o něj nestojí....horší verze je přivést na svět dítě, které nechce. Zřejmě se chce plně věnovat své kariéře a honosného života v show byzznysu a tam se děti nehodí ve stáří pochopí, že si prachy a možnou slávu do hrobu nevezme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.