Leoš Mareš: Neboural jsem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leoš Mareš: Neboural jsem!

Leoš Mareš tvrdí, že od doby, co mu vrátili řidičák, neboural, a zlobí se, proč se jej někdo snaží poškodit.
Leoš Mareš tvrdí, že od doby, co mu vrátili řidičák, neboural, a zlobí se, proč se jej někdo snaží poškodit.

PRAHA – Rozsekal Leoš Mareš (31) opět své ferrari za tři miliony korun? Na internetu se objevily fotografie z nedávné hrozivé havárie červeného sportovního vozu s černým hřebcem ve znaku s tvrzením, že se jedná o automobil moderátora Leoše Mareše.


Skutečně slavný moderátor znovu boural, nebo patří rozsekané ferrari někomu jinému a někdo pouze chce Marešovi uškodit?

„Koukněte se na fotky, jak Leoš Mareš znovu naboural svoje ferrari,“ objevuje se v mnoha internetových diskusích. Odkaz pak následně vede na fotografie zdemolovaného automobilu, který skutečně Marešovo auto velmi připomíná. Jenže jak se zdá, tak to ve skutečnosti moderátorovo auto není. „Žádnou havárku jsem neměl,“ odmítá Mareš nařčení, že znovu havaroval. Všechno vypadá tak, že se jen někdo snaží zneužít moderátorova jména a faktu, že Mareš měl v minulosti několik autonehod, které se následně velmi probíraly v médiích.

Před zhruba dvěma lety Leoš v relativně krátkém časovém úseku třikrát havaroval. Dvakrát naboural své Audi TT a jednou i ferrari. Kvůli poslední nehodě, kdy na pražské křižovatce srazil motocyklistu, mu byl dokonce na několik měsíců odebrán řidičský průkaz. Ten už má ale moderátor zpátky. „Už jsem poučený. Jezdím opravdu velmi, velmi opatrně. Žádnou nehodu jsem od doby, co mi vrátili řidičák, neměl,“ tvrdí. Totálně zdemolované ferrari, kterému během nehody dokonce vylétl motor, tak zřejmě patří někomu jinému.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.