Výchova královských dětí: Tahle drsná pravidla musí dodržovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Výchova královských dětí: Tahle drsná pravidla musí dodržovat!

Princ George
Princ George (instagram.com)

Život v královské rodině není zrovna procházka růžovým sadem. Každý člen se řídí pravidly a každý váš krok je předem plánován, dokonce i u těch nejmenších. Aby se princ William a vévodkyně Kate mohli věnovat svým povinnostem, jejich děti mají pečovatelku, která je velmi nekompromisní.

Při výběru chůvy si královská rodina dává velmi záležet. William a Kate si pro výchovu svých dětí vybrali Marii Borralo. Ta absolvovala univerzitu, která se specializuje na přípravu chův do vysoce postavených rodin.

Maria se při výchově dětí řídí pravidly, která jsou pro některé rodiče nepochopitelné. Děti nemají večerku déle než v sedm hodin večer a také musí mít pestrý jídelníček. Na stravování se dohlíží zejména z důvodu, aby si děti nezvykly na určitý druh jídla a neoblíbily si ho.

Další velmi přísné pravidlo nařizuje, že si děti hrají výhradně venku, což během sychravého počasí není zrovna rozumné. „Deštivé počasí vyžaduje správné oblečení, pak je to v pořádku,“ cituje web Nový Čas jednu z vychovatelek.

Přestože je Marie velmi přísná a vyžaduje pevný řád, celá výchova dětí probíhá prostřednictvím her a zábavnou formou. "Maria miluje děti nadevše," říká zdroj z královské rodiny. "Může být tvrdá a přísná, ale s nimi je velmi milá a něžná."

 Princezna Charlotte a princ George si hrají s balónky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
29. 1. 2019 • 15:07

Jak asi děti myjí jídelníček. Můžete to upřesnit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.