Mahulena Bočanová: Chudák holka... Děsivá dramata za dveřmi ložnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mahulena Bočanová: Chudák holka... Děsivá dramata za dveřmi ložnice

PRAHA - Nejen nešťastná láska, pokus o sebevraždu, ale i nechtěné potraty a sklony k sebedestrukci! To vše má za sebou herečka Mahulena Bočanová (40). Momentálně se jí sice daří – září v televizi, vydělává nemalé peníze, za muže má bohatého rentiéra, podnikatele Viktora Mráze, a ve venkovském sídle spolu vychovávají milovanou dcerku Márinku (6).


I tohle už prožila:
> Dvakrát těžký potrat
> Pokus o sebevraždu
> Nenávist a vydírání

Za dveřmi její ložnice jsou ale ukrytá hrozivá dramata, z nichž až mrazí...

Problémy s psychikou krásné herečky začaly už v dětství, kdy Mahulena zjistila, že se od průměru dost liší. Po mamince, bývalé krasobruslařce, podědila exotickou krásu. Navíc její otec byl renomovaný architekt – proto nebydleli v paneláku, ale ve vile. Malá Mahulena se už tehdy cítila jiná, a to deptalo její dětskou duši. „Chtěla jsem být jako ostatní, chtěla jsem, aby mě měli všichni rádi. Výlučnost jsem brala jako handicap,“ vzpomíná Mahulena. „Začala jsem se bát davu, cizích lidí.“ Strach z lidí ji ale trápí dodnes. O to víc se Mahulena upnula na své blízké.

V patnácti to byla její první opravdová láska, o šest let starší Libanonec Ibrahim Doraid, který tehdy studoval v Praze vysokou školu. Když ji o pár let později poslal k vodě, chtěla skočit z Nuselského mostu – a nebýt kamarádů, kteří v poslední chvíli zasáhli, tak by to s největší pravděpodobností udělala.

Jenže i její další vztahy byly pořádně »psycho«. Nejšílenější bylo její první manželství s »příživníkem« Martinem Svobodou, který později svolil k rozvodu jen pod podmínkou, že mu nynější hereččin manžel Viktor Mráz vyplatí odstupné milion korun. Stalo se. Ale byla tady i zpěvačka Anna K., kterou Mráz poslal kvůli Mahuleně k vodě. Dodnes koluje v kuloárech historka, jak Lucianna Krecarová alias Anna K. propíchala Mahuleně zlostí pneumatiky jejího auta. A dodnes řada lidí ze showbyznysu tvrdí, že nenávist Anny K. k Bočanové přetrvává.

Osud ale Mahuleně nakládal mnohem víc: V mládí jí zemřela milovaná maminka. S nynějším manželem Viktorem se svízelně pokoušeli založit rodinu. První miminko za dramatických okolností potratila. Ale usušila slzy a snažili se dál. Klaplo to! Narodila se Márinka – dnes už je jí 6 let.

Jenže Mahulena i Viktor chtěli dalšího potomka. Snili o velké rodině, která se bude scházet u velkého stolu v jejich velké vile. Jenže znovu otěhotnět bylo děsivě obtížné – urputné přání mít dítě početí jen zhoršovalo. Přesto Mahulena do jiného stavu přišla – bylo to na Korsice. Jenže když konečně nové těhotenství oznámila, následoval další potrat! Mahulena se z něj zhroutila, přestala komunikovat. A pak, alespoň trochu srovnaná, prohlásila, že má svůj věk a všechno nechává osudu. A že je vděčná za to, co má.

Teď strávila s Viktorem měsíc v Řecku. S tajnou nadějí, že moře znovu pomůže, že se snad konečně druhého vytouženého miminka dočká a že to zlé a ošklivé co prožila, už bude definitivně za ní.


Autor: IVOŠ NOVÁK
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.