Zkroušená Hybnerová: Lidé se mi vyhýbají, život je nepříjemný… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zkroušená Hybnerová: Lidé se mi vyhýbají, život je nepříjemný…

Vanda Hybnerová
Vanda Hybnerová (Martin Hykl )

Herečka Vanda Hybnerová (50) sice dostává jednu roli za druhou a stálé angažmá má i v divadle, šťastné období však neprožívá. Kromě jejího nezdařeného vztahu s exmnaželem řeší i to, jak ji vnímají fanoušci.

Hybnerová často hraje nepříjemné, uječené hysterky a tak není divu, že lidem, kteří berou seriály moc vážně, není příjemná. Toto škatulkování je bohužel běžná praxe. „Samozřejmě větší dopad má na mě práce, která je výrazně viditelná, jako třeba role v seriálu, kdy jsem vidět na obrazovce dvakrát týdně… Tam si mě lidi s tou postavou, pokud se tam vyskytuje delší dobu, nějakým způsobem ztotožní… Protože já většinou hraju protivné, kyselé a křičící hysterické ženy, lidi se mi pak na chodníku vyhýbají,“ prozradila Sedmičce Vanda s tím, že i přes reakce lidí tyto postavy hraje ráda.

Ačkoliv by herečka mohla být nyní spokojená, protože si momentálně musí vydělávat pěkné peníze, do zpěvu jí není. „Život okolo je pro mě teď tak zmatený a hekticky a často nepříjemný, že je mi v té mé pracovní droze dobře. Je to takové životní alibi,“ dodala Hybnerová, kterou před časem opustil Saša Rašilov.

 Vanda Hybnerová v Boyardu: Připravili ji o hlavu! Co po ní lezlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mazd
4. 2. 2019 • 12:27

Paní Hybnerová je příjemná krásná žena.

Judita
4. 2. 2019 • 11:06

Myslím,že nemusí mít pocit,že by jí lidé neměli rádi. Herečka je to vynikající. Vidět na divadle jí nemám šanci,ale v televizi jí fandím. Perlí v seriálu Krejzovi.

6010
4. 2. 2019 • 09:55

Paní Hybnerová je výborná herečka.Měl by jí někdo dát nějakou výraznou roli, kde bude hrát pozitivní postavu, aby si holt pro některé škarohlídy napravila reputaci.To bych jí moc přála, protože ona umí zahrát vše.

sensadrak
4. 2. 2019 • 06:41

Vynikající herečka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.