Rozvod? Rybové dochází s Prachařem trpělivost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod? Rybové dochází s Prachařem trpělivost!

David Prachař se svou manželkou Lindou Rybovou
David Prachař se svou manželkou Lindou Rybovou (archiv Blesku)

Herečka a trojnásobná maminka Linda Rybová (43) podle blízkého okolí nezažívá s manželem Davidem Prachařem st. (60) zrovna šťastné období. Herečka je prý na všechno sama, kvůli práci se musela přestěhovat do Prahy a její manžel se prý chystá do důchodu.

Herečka po konci seriálu Ohnivý kuře přešla ke konkurenci a nyní hraje v nekonečném seriálu Ulice. Kvůli práci se dokonce musela s rodinou přestěhovat z vesnice, kde měli nádherný velký dům, do Prahy. Rybové to sice ušetřilo trochu práce, ale co se týče dětí, je na všechno sama!

Početná rodina a náročná práce donutily herečku se pořádně otáčet. Proslýchá se, že Prachař v posledních letech nevydělává to co dřív, a většinu výdajů za domácnost má na starosti Rybová. Ta odtočí seriál a jede domů za dětmi, aby se o ně mohla postarat.

Další informace poukazují na to, že Prachař se chystá do důchodu, což rozhodně, už takhle náročnou situaci, neulehčí. Známí hereckého páru potvrdili, že opravdu nemají zrovna harmonické období, často se hádají a herečka má manžela plné zuby.

 Linda Rybová: Snažím se oblékat nenápadně! 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aviibab@...
18. 1. 2019 • 15:15

Každý je sám strůjcem svého štěstí!! Mne těší, že první Prachařova žena je v pohodě a tak důstojně se vypořádala s jeho odchodem. Nabrala nových sil a je to hvězda. Ne každé opuštěné ženě se to podaří / viz Šulcová, Patrasová….. .

hadafan
17. 1. 2019 • 13:31

Ale pomohla a hodně.Má 3 děcka a důchodce-tzn.4 děcka a z toho jedno protivné,proč se ho nezbavit,na co jí je?Ubude jí práce a starost.

hadafan
17. 1. 2019 • 13:25

A čemu se holka diví???To mě fascinuje ,když naráz 2 daleko mladší manželky naráz zjistí ,že mají doma důchodce.To vypovídá o výšce inteligence dotyčné,nenaučila se počítat???Proto si ho přeci brala ,že byl zralý v plné síle a finančně zabezpečený,kdyby nebyl tak ani kolo si o něj nepostaví....no to jsou ty pozdě prozřelé ,co ted- uteče od důchodce/nedej bože nemocného/už jí není k ničemu??To jsou konce.....je toho ted plno.

xsedmikraska
17. 1. 2019 • 10:59

Blbost. Viděla jsem je spolu hrát a nebylo ani v nejmenším znát, že by měli spolu problém. Problém má nejspíše blesk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.