Předpověď počasí na léto: Toto jsme slyšet nechtěli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Předpověď počasí na léto: Toto jsme slyšet nechtěli...

Předpověď Dagmar Honsové už děsí teď!
Předpověď Dagmar Honsové už děsí teď! (Profimedia.cz)

Mrznete? Tak si zatopte, protože v létě nás opět do běla rozpálí sluníčko. Meteorologové už znají sezónní předpověď a bude možná ještě větší výheň než loni!

„K dispozici máme tzv. sezonní předpovědi a model pro střední Evropu. Je to orientační výhled, ale plyne z něj, že nás čekají mimořádně vysoké teploty. Srážkově bude léto podprůměrné,“ varuje už nyní meteoroložka Dagmar Honsová (39) na webu eXtra.cz.

„Sezonní předpovědi počasí se shodují na tom, že v létě bude v Česku pořádně horko – teploty by měly být nadprůměrné v porovnání s normálem, který je 17,5 °C, a srážkově bude počasí spíše podprůměrné. Srážky očekáváme zejména v podobě přívalových dešťů, které budou spojené se silnými bouřkami – tedy lokální srážky, které rychle odtečou a nepomáhají zažehnat sucho,“ dodává naše odbornice přes počasí.



Přečtěte si
yarda
16. 1. 2019 • 19:43

Náčelník indiánů přijde za šamanem a ptá se ho, jaká bude letos zima. Šaman rozhodí kamínky, podívá se a řekne: „Manitou se ještě nevyjádřil, ale štípejte dříví.“ Tak indiáni týden štípou dříví. Za týden přijde náčelník zase za šamanem a ptá se ho,jestli už Manitou řekl, jaká letos bude zima? Šaman zase rozhodí kamínky, podívá se a řekne: „Manitou se ještě nevyjádřil, ale štípejte dříví.“ Tak indiáni štípou dříví. Šamanovi to nedá a zatelefonuje na meteorologickou stanici. "Dobrý den, jaká bude letos zima?" "Tuhá." "Jste si tím jisti?" "Naprosto. Indiáni už dva týdny štípou dříví."

travina
15. 1. 2019 • 15:34

Zase to ODPORNÉ vedro? Hnus

hadafan
15. 1. 2019 • 14:20

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.