Helena Vondráčková: Bojím se... Divoký tanec milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Helena Vondráčková: Bojím se... Divoký tanec milionů

PRAHA/VARŠAVA – To se to tancuje za pět milionů korun! Právě na tolik peněz si může přijít zpěvačka Helena Vondráčková (60) za účast v polské verzi populární taneční soutěže StarDance nazvané Taniec z gwiazdami!


„Helena letos s Polskem jednala už potřetí, a tentokrát dostala nabídku, kterou nemohla odmítnout,“ potvrdil deníku Aha! manžel a manažer Vondráčkové Martin Michal (48). A navíc je ve hře i další nezanedbatelná cena pro vítěze, nejnovější superluxusní model vozu Porsche!

Podle dobře informovaného zdroje prý Vondráčková dostane za jedno odtančené kolo soutěže ve Varšavě zhruba třikrát tolik, než kolik měla na Slovensku, kde loni tančila v další verzi této soutěže – Let´s Dance. Tam její honorář činil 100 000 korun za vystoupení, v Polsku je to 300 tisíc. „Je to honorář za každé odtančené kolo, kterých bude šestnáct. V prvních dvou se nevypadává, a všichni soutěžící se objeví i v kole posledním,“ potvrdil deníku Aha! zdroj ze zákulisí soutěže. Základní odměna Vondráčkové tedy bude 900 000 korun, plus 300 000 Kč za každé další odtančené kolo. Ve finále soutěže, která začíná už 9. září, si tedy může Helena přijít bezmála na pět milionů korun.

Na vítěze navíc čeká hlavní cena v podobě luxusního porsche v ceně přinejmenším dalších 3 milionů korun! „S tím ale nepočítáme, na ježdění je příliš malé,“ směje se Martin Michal. Kliknutím zvětšeteSvé ženě věří, jestli ale vystoupá až na nejvyšší příčky, si odhadnout netroufá. Helena nezastírá, že má ze soutěže strach. „Bude to hodně náročné, mám z toho hrůzu. Kdybych se náhodou dostala do finále, skončím až 25. listopadu,“ přemýšlí Helena, jak to všechno dokáže skloubit se šňůrou koncertů a k tomu ještě s vlastní připravovanou talk show v Polsku, v Česku a na Slovensku.

Tance má naštěstí nacvičené už ze Slovenska. Stejný zůstane i její taneční partner, několikanásobný slovenský šampion a mistr Evropy Milan Plačko. Helena, která jako jediná během polské soutěže i zazpívá, tak může trénovat doma v Řitce, a do Varšavy bude jezdit jen na víkendové přímé přenosy.

Deník Aha! bude Heleninu cestu polskou taneční soutěží exkluzivně sledovat!


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.