Další rána pro Pomejeho: Opouští ho nejvěrnější kámoš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další rána pro Pomejeho: Opouští ho nejvěrnější kámoš

Páska pojí s Jiřím letité přátelství.
Páska pojí s Jiřím letité přátelství. (Marek Pátek, archiv Blesku)

Na celý měsíc osiří Jiří Pomeje (54). Jeho kamarád Pavel Pásek (51), který mu obětavě pomáhá v jeho boji se zákeřnou rakovinou, odlétá na každoroční odpočinek k moři. „Tentokrát se snad kvůli tomu komediantovi na cestu ani netěším,“ přiznal Aha! Pásek.

Herci sice filmový producent zajistil nadstandardní péči v soukromé Nemocnici Na Pleši, která se zabývá převážně onkologicky nemocnými, pocity má Pavel ale stejně všelijaké. „Čtyři týdny je dlouhá doba. Může se stát cokoli,“ komentuje Pásek, který v soukromém sanatoriu raději vše finančně zařídil dopředu, to pro případ, kdyby se náhodou stalo něco s ním. „To je bohužel to jediné, co mohu pro Jirku udělat,“ povdechl si.

Kamarádova nemoc jinak drsného Páska dost zasáhla. „Kdepak nějaký cit! Brečím vzteky. Zjistil jsem, že jsem vlastně sobec. Nechci tady na tom světě zůstat sám, proto se mu snažím ze všech sil pomoct,“ chce být Pásek stůj co stůj nad věcí. Moc mu to ale nejde. S Jiřím se seznámil před devatenácti lety a od té doby jsou jako dva sourozenci. „Všechno, co se mu děje, jako kdyby se dělo mně,“ říká.

 Plekanec má trumf v rozvodu s Vondráčkovou! A jak léčí Pomejeho rakovinu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
7. 1. 2019 • 08:41

Hodně si toho Pomeje zavinil v životě sám.....prostě takový bohém, který nedokázal vnímat normální realitu života. Co mu nelze upřít je nebo tedy byl jeho charismatický hlas hlavně v dabingu. Přeji mu ať se s tím vším popere a užije si ještě pár let života v normálním pojetí života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.