Nemocný Pepíček Zíma: Ani nejlepší lékaři mu už nepomůžou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nemocný Pepíček Zíma: Ani nejlepší lékaři mu už nepomůžou...

Josef Zíma
Josef Zíma (Foto: Ladislav Křivan, facebook.com a archiv Blesku)

Už několik měsíců se slavný herec pere se zdravotními problémy. S hvězdou filmu Princezna se zlatou hvězdou to prý podle časopisu Sedmička nevypadá dobře.

Kvůli častým zdravotním problémům, které se postupem času ještě zhoršovaly, skončil Josef Zíma (86) v nemocnici. Naděje na uzdravení je prý mizivá, a tak si slavný herec zoufá. „Strašně mě zlobí noha kvůli velké cévní poruše, ze které se nemůžu dostat. Vrátilo se mi to po šesti letech…

Nemůžu došlápnout na patu, takže se belhám. A k místu toho problému se nedostanou ani ti nejlepší doktoři. Před lety jsem s tím byl na operaci a ta dopadla dobře, i když byla nebezpečná. Tyhle věci ale mají bohužel tendenci se vracet, což se stalo právě mně. Do toho se mi navíc udělal bércový vřed, ale tam je zahojení jen otázka času,“ svěřil se nemocný Zíma.

 Josef Zíma o okupaci 1968: V SSSR jsme poslouchali rozhlas pod peřinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
7. 1. 2019 • 10:55

Jo...věk si vybírá své daně u každého. Ano Pepa Zíma byl ve své době populární a nic proti němu, ale je čas si uvědomit, že nastalo stáří v plném levlu, přeji ať se stav zlepší a může dožít v pohodě i bez toho "show byznysu"

vigela
7. 1. 2019 • 09:14

Podle názvu jsem myslela, že je na smrtelné posteli. Tak ať ještě dlouho ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.