Pavel Zuna: Životní zvrat po 20 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavel Zuna: Životní zvrat po 20 letech!

Pavel Zuna s Andreou.
Pavel Zuna s Andreou. (Herminapress.cz)

Oblíbený moderátor porevoluční éry Pavel Zuna (51) se po dvaceti letech rozvedl s novinářkou Andreou Zunovou (46). Krach vztahu způsobila třetí osoba. Moderátor si totiž před více než rokem našel novou partnerku.

S novinářkou Andreou vychovával moderátor dvacetiletá dvojčata Jana a Matěje a čtrnáctiletou Adélu. Podle informací Blesku spolu dvojice nežila již řadu měsíců. Manželka se i s dětmi odstěhovala poté, co si Zuna našel milenku.

„Manželka Andrea to nevydejchala a odstěhovala se i s dětmi už před rokem z rodinné vily,“ řekl Blesku člověk z okolí Zunových, který s moderátorovou manželkou dodnes udržuje přátelský vztah.

„Pavlovi to ale vůbec nevadilo, je po uši zamilovaný, a s tou svou byl dokonce i na letošním karlovarském festivalu,“ řekl zdroj. I po konci manželství však zůstává dvojice přáteli. Vzájemně se dohodli ohledně manželského vyrovnání a konečného stání se i oba zúčastnili. Podle Blesku po rozvázání manželství si dokonce zašli v dobré náladě na kávu.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.