Pravda o krachu manželství Pavla Zuny: Manželka i s dětmi mu zdrhla, protože… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Pravda o krachu manželství Pavla Zuny: Manželka i s dětmi mu zdrhla, protože…

Pavel Zuna se svou druhou manželkou.
Pavel Zuna se svou druhou manželkou.

Oblíbený moderátor porevoluční éry Pavel Zuna (51) zažívá krušné chvíle. Podle informací z českého webu se rozvádí s novinářkou Andreou Zunovou (46). Krach vztahu již řeší právníci a rozvod je doslova na spadnutí.

„Tady si už o tom cvrlikají ptáci na střeše, že se pan Zuna rozvádí. Je ale na čase. Vždyť to je už pěkně dlouho, co se od něho manželka i s dětmi odstěhovala, protože si našel jinou,“ vyzvěděl Blesk od lidí, kteří po Dejvicích, kde vlastní manželé Zunovi dům, roznášejí poštu.

Podle informací jednoho jeho kolegy za rozpadem manželství opravdu stojí třetí osoba.  „Rozešli se určitě proto, že Zuna si našel jinou. Jiný důvod nevidím. Na rozvodu se přesto oba dohodli,“ tvrdí zdroj Blesku.

S Andreou se poznali, když byli coby novináři v roce 1996 s Václavem Havlem (†75) v Jižní Americe. Moderátor má s Anderou dvacetiletá dvojčata Jana a Matěje a čtrnáctiletou Adélu. Z prvního manželství má bývalý moderátor ještě dceru Annu (26).

 



Přečtěte si
defakto
24. 10. 2018 • 10:16

... tak kolem padesáti se chlapům znovu zapalují lýtka , takže žádné překvapení , bud mají kromě manželky mladou milenku , anebo se rovnou rozvádí . Tohle bylo už druhé Zunovo manželství , svou první manželku s malou dcerkou opustil kůli té s kterou se ted rozvádí . ... Zunovi jsem nikdy nevěřil , je to obyčejný haj.zlík !

aveneta
24. 10. 2018 • 09:23

No...celkem vývoj vztahu u tzv , ćelebrit...šíleně se milují a pak děsný pád, obyčejní lidé většinou vnímají vztah v jiných hodnotách

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.