Láďa Vízek se ženil v Dubaji: Svatba mezi mrakodrapy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Láďa Vízek se ženil v Dubaji: Svatba mezi mrakodrapy

»Ano« si Simonka a Láďa řekli včera na konzulátu v Emirátech.
»Ano« si Simonka a Láďa řekli včera na konzulátu v Emirátech. (Foto archiv L. Vízka, Aha! – M. Rušinová)

Dva roky se na ten krok připravoval. Jak si svou Simonku (39) vezme u sebe na zahradě... Jenže nakonec svatba Ladislava Vízka (63) proběhla v Dubaji!

„Trošku jsme to změnili,“ řehtal se »Vizour«, když sedmitisícové Čimice vyměnil za šestimilionovou metropoli Spojených arabských emirátů. Na Blízký východ ho přilákalo pozvání velkého kamaráda Ivana Haška (55). Ten tam koučuje celek Al-Fudžajra, ale po tréninku se sbalil a jel Láďovi svědčit!

„Byl mi za svědka sparťan, který do mě celý život kopal, to je co?“ chechtal se Vízek, jenž svou kariéru spojil s pražskou Duklou. Na její výlet »mezi mrakodrapy«, jak americké turné v roce 1964 popsal Ota Pavel, však byl »Vizour« příliš mladý. Tak si alespoň mezi mrakodrapy udělal veselku!

„Obřad jsme měli na konzulátu. Pak jsme poseděli u bazénu a párty jsme si udělali na břehu moře. Je tu i Šmíca s celou rodinkou,“ mrkl na svého zetě Vladimíra Šmicra (45). A chybět nemohla ani Vízkova šestiletá dcera Viktorka. „Moc se jí to líbilo. A i Simča je spokojená,“ pokýval Vízek.

Dokud bude mít český fotbal dnešní vedení, nikam se nehneme, říká Vízek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helic
22. 11. 2018 • 06:42

No kde jinde by se měl asi tak ženit? Na zahrádce zarostlé ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.