Šteindler si bere pořádnou dračici! Jak ji požádal o ruku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Šteindler si bere pořádnou dračici! Jak ji požádal o ruku?!

Milan Šteindler se svou přítelkyní Kateřinou na křtu knihy Haliny Pawlowské Díky za fíky.
Milan Šteindler se svou přítelkyní Kateřinou na křtu knihy Haliny Pawlowské Díky za fíky. (Martin Hykl)

Ani drsný rozvod plný špíny ho neodradil od další svatby. Milan Šteindler (61) požádal po čtyřleté známosti o ruku přítelkyni Kateřinu (44), která je prý tak trochu v punkovém stylu!

„Říká se, že do roka a do dne bychom se měli vzít, tak doufám, že to stihneme,“ prozradil Sedmičce Šteindler, který to s jeho snoubenkou pořádně rozjel na křtu knihy Haliny Pawlowské. Přítelkyně Kateřina je už od pohledu rebelka a tak není divu, že showmana jako je Šteindler baví a na křtu si užili plno zábavy.

„Kateřina je trošku v punkovém stylu, ač je povoláním krizová manažerka. Vždycky jsem jí kupoval dárky z chirurgické oceli, protože ona to nosí. A jednou jsem se bavil se zlatníkem a on povídá: ,To může být sebetvrdší punkerka, ale když dostane zlatej prsten s diamantem, tak podlehne každá. Dohodli jsme se proto, že mi udělá svůj design a že pro nás vytvoří prsten. Ten jsem pak předal, jak se to dělává. Člověk musí pokleknout, otevřít krabičku, ve které se rozsvítí neon a ozáří kámen, aby žena byla oslněná,“ řekl zábavný herec. Snad se tady svatba do roka a do dne uskuteční!

 Ukázka z pořadu Alles Gute

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aviibab@...
19. 11. 2018 • 13:31

To jsou tedy DVA...…………………..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.