I Zdeněk Pohlreich se nestačí divit: Šéfa nahradila Žena za pultem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

I Zdeněk Pohlreich se nestačí divit: Šéfa nahradila Žena za pultem!

Pohlreich dal Paganovým cenné rady.
Pohlreich dal Paganovým cenné rady. (Foto FTV Prima, ara)

Žádná Italka, ale česká Žena za pultem! Zdeňka Pohlreicha (61) v pořadu Ano, šéfe! nevystřídala vyučená kuchařka, ale prodavačka – Jitka Pagano (58) se synem Santo Paganem (33). K pohostinství se dostala náhodou. Jak obstojí v souboje se ŠÉFEM?

„Původně jsem se sice vyučila prodavačkou, ale v jednadvaceti jsem se provdala do Německa, kde můj manžel vlastnil hotel. Tam jsem poprvé nakoukla do gastronomie a už u ní zůstala,“ přiznala nová hvězda pořadu Ano, šéfová! na Primě. „Můj druhý manžel byl Sicilián a také měl restauraci, takže naše dvě děti už se do oboru narodily. Santo má gastronomii vlastně v krvi,“ prozradila Jitka o synovi, který s ní na pořadu spolupracuje a učil se od samotného šéfa.


„Se Zdeňkem Pohlreichem jsem se setkal dvakrát. Popřál mi hodně štěstí a úspěchu. Radou nad zlato od něj bylo, nebrat si věci během natáčení příliš osobně,“ přiznal syn šéfové, který se zpět do Česka dostal díky matce.


„Můj manžel chtěl zkusit podnikání i tady, tak jsme se přestěhovali. Nakonec to nešlo podle jeho představ, tak odešel. Já se ale nerada vzdávám, tak jsem po naší první restauraci v pražském Karlíně otevřela ještě jednu v centru. Teď to bude dvanáct let,“ přiznala Jitka, která už řádí jako černá ruka po českých restaurací před kamerou. S Pohlreichem se ale srovnávat nehodlá. „Já se nechci, ani nemůžu srovnávat s panem Pohlreichem, protože on je persona grata (žádoucí osoba, pozn. red.). Ano, šéfe! dělal deset let a lidé ho mají vyrytého v mozku. Já jsem prostě někdo jiný,“ dodala Pagano, kterou čeká pořádná fuška. Přijít po ŠÉFOVI, to je hodně těžké! S jakými hláškami Jitka přijde?

Tomuhle se nedá konkurovat...
10 šéfových legendárních hlášek
*„Viděl jsem hada sr*t, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry. Dokonce sem viděl i stíhačku couvat, vole. Ale todleto sem teda ještě neviděl!“
* „Když určujete ceny, tak se chováte jak vožralý milionáři: pětašedesát procent, deset procent, meníčko za sto deset, pštrosa, video, vole, pí*u, vole...“
*„Tohle kdybych sněd celý, tak se mi budou zejtra u pr*ele rojit včely!“
*„Tady je teda vzduch jak v poklopci!“
*„Tohle by normálně zabilo orla v letu, vole!“
*„Úplně mě bolí játra, když vás vidím...“
*„Možná bych z toho zkusil udělal palivo do raketoplánu, nebo něco takovýho...“
*„Chci, aby se sem lidi valili jako špína do kanálu!“
*„V tom je brambor asi tolik jako rychlosti v cikánským kolotoči!“
*„Tady je takovej bordel, že se mlží i čočka u kamery!“

Vypadněte, šéfe! Pohlreicha vyhodili z kuchyně! Arogantní srab, zlobil se Zdeněk .

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.