Krejčíř & Jandová: Zaútočili na smraďochy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krejčíř & Jandová: Zaútočili na smraďochy!

Klára Jandová testovala Tomáše Krejčíře a Romana Vojtka (vpravo). V testu pocení uspěli, oba herci používají Rexonu.
Klára Jandová testovala Tomáše Krejčíře a Romana Vojtka (vpravo). V testu pocení uspěli, oba herci používají Rexonu.

PRAHA – Upocení lidé v metru? S těmi všemi včera zatočila speciální Rexona hlídka vůní ve složení Tomáš Krejčíř (35), Klára Jandová (27), Roman Vojtek (34) a Alice Bendová (34). A že tam těch »smraďochů« bylo.


Tomáš Krejčíř samozřejmě vyhledával jen krásné slečny, které jeho testem prošly bez jakýchkoli problémů. „Vy vypadáte, že byste mohl absolvovat náš test. Používáte vůbec deodorant?“ zaútočil na jednoho muže vyvoněný Tomáš Krejčíř. A postarší pán, který zřejmě s deodorantem Rexona není jedna ruka, se s radostí nechal navonět. Za odměnu pak dostal voňavý dáreček. Hlídka našich celebrit se shodla na tom, že je jim rozhodně nepříjemné, když musejí v dopravních prostředcích postávat vedle lidí, kterým je zpod paží cítit nepříjemný zápach. „Těch ale je, kteří by potřebovali použít deodorant,“ smála se herečka Klára Jandová.

Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.