Jiří Macháček (52): Stěhování z luxusu do pronájmu! Víme, co se děje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jiří Macháček (52): Stěhování z luxusu do pronájmu! Víme, co se děje

Herec Jiří Macháček
Herec Jiří Macháček (Foto Blesk - Jiří Krušina)

Muzikant a herec Jiří Macháček (52) prožívá hektické období. Se svou partnerkou Kristýnou Dufkovou (40) mají plné ruce se zařizováním nového bydlení. Podle nejnovějších informací je jejich vila v pražských Košířích v rekonstrukci a Macháček se tak musel s rodinou přestěhovat do menšího.

Fanoušci ho znají především jako skvělého herce, hospodského povaleče a muzikanta, který to na svých koncert umí rozjet na plné pecky. Avšak v soukromí působí Macháček  nejen jako dobrý otec, ale také jako milujicí manžel, který se dokáže o svou rodinu postarat.

Již od 3. května je Macháčkova vila v pražských Košířích, v níž žije muzikant s partnerkou a dětmi v rekonstrukci. Dělníci tam provádějí stavební úpravy, a dokonce je nahlášena nová přístavba. Rekonstrukce nabrala takové tempo, že se rodinka musela na nějaký čas odstěhovat.

V současné době podle týdeníku Sedmička bydlí v pronajatém bytě na jedné z nejprestižnějších adres v Praze. Žijí pouze pár kroků od Karlova mostu a všechno tak mají na dosah ruky. Zejména Mácháčkovi je okolí velmi dobře známé, nedaleko přechodného bydliště se totiž natáčely scény do filmu Muži v naději.

 Záběry ze zákulisí točení Mužů v naději. Pod Jiřím Macháčkem při sexu prasklo křeslo:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.