Utajené rodové prokletí Meghan Markle: Ví o tom Harry? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Utajené rodové prokletí Meghan Markle: Ví o tom Harry?

Meghan bude muset pořádně makat!
Meghan bude muset pořádně makat! (Foto ara)

Kromě toho, že bývalá herečka Meghan Markle (37) učarovala prince Harryho pěkným obličejem a krásnými vlasy, pomohla jí i její sexy útlá postavička! Fanoušci královské rodiny si určitě všimli toho, že její matka má normální ženskou postavu a Meghanin otec je silně obézní. Jak je možné, že vévodkyně nemá postavu po jednom z nich?

Aby byla štíhlá jako proutek, musela kvůli genům pořádně makat! Hlavním důvodem toho, že si udržovala linii, byla role v seriálu Kravaťáci, kde musela vypadat atraktivně. Vzhledem k tomu, že po otci ani po matce nemá štíhlou postavu danou do vínku, sexy křivky si musela vydřít a nechtěla o ně jen tak přijít. Když si nynější vévodkyně brala jejího exmanžela Trevora Engelsona, donutila ho, aby podepsal předmanželskou smlouvu, ve které stálo, že pokud otěhotní a nabere kila, bude jí muset zaplatit trenéra a dietoložku. Síla! Meghan se tak bojí faldíků, že se rozhodla až k takovéto věci.

„U Meghan se každé kilo navíc projevuje v obličeji, což pro ni bylo nepřijatelné. Navíc to mají v rodině, ona musí makat,“ řekl dle expres.cz zdroj z Daily Mail. Až Meghan na jaře roku 2019 porodí princi Harrymu jejich první dítě, je zřejmé, že po porodu bude muset trávit dlouhé hodiny cvičením, aby se zase dostala do formy. Zrzavému sympaťákovi by se ale určitě líbila i s kily navíc!

Harry poprvé o dítěti s Meghan Markle: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.