Peterka: Konec TV Šlágr, nebo žádost o peníze?! Jak to je doopravdy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Peterka: Konec TV Šlágr, nebo žádost o peníze?! Jak to je doopravdy?

Někteří kolegové Peterku podezírají, že si finanční problémy televize vymyslel.
Někteří kolegové Peterku podezírají, že si finanční problémy televize vymyslel. (Foto: Karel Kopáč)

Už několik dní děsí statisíce svých diváků! Šéf TV Šlágr Karel Peterka (67) prohlásil, že stanice má finanční problémy a pokud nebudou kupovat cédéčka, která vydává, brzy zanikne. Peterkův bývalý kolega z televize ale vidí vše jinak.

„Karel to přehání, žádné velké finanční problémy nemá! Hraje divadélko, prostě se jenom snaží motivovat lidi, aby neustrnuli s kupováním cédéček. Žádný krach nehrozí,“ tvrdí bývalá hvězda Šlágru, která si nepřeje být jmenována. „To už udělal i v minulosti a samozřejmě lidi mu to věří, protože on je pro ně Bůh! Ale měli by se naučit číst mezi řádky,“ dodal.

Na přímý dotaz, zda je pravda, že jde pouze o taktiku, král dechovek deníku Aha! včera napsal: „Ve svém věku nemám zapotřebí taktizovat! Šlágr nemá lehké období, to je prostě fakt!“

Diváci mezi tím naplno objednávají televizí produkované desky a někteří dokonce zasílají i samostatné finanční dary. Natolik stanici milují, že o ni nechtějí přijít.

Soukromý život v troskách

Karel Peterka nezažívá jednoduchý rok. Kvůli provalení paralelního vztahu se s ním rozvedla manželka Jana Peterková (60). Nakonec mu dala kopačky i milenka a hvězda jeho stanice, zpěvačka Mára – občanským jménem Jaroslava Stočesová (48).

 Duo Jamaha, hvězdy Šlágr TV

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
24. 10. 2018 • 08:32

Tak to by bylo neštěstí. Chtělo by to evropskou dotaci na kulturu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.