Jágrova holka nabízí své tělo v Izraeli: Erotika Veronika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jágrova holka nabízí své tělo v Izraeli: Erotika Veronika!

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (Instagram)

To neděláš dobře, Jaromíre, že ji pouštíš samotnou do ciziny! Zatímco hokejový bůh Jágr (46) neví, jak se svým zraněním zmučeným trupem naložit, jeho láska Verča (27) má jasno. 

Nabízí své rozkošné tělo slunečním paprskům v Izraeli. Střih v destinaci! Úterý 23. října. Tel Aviv. Středozemní moře. Teplota vzduchu 32 °C. Temperatura vody 26 °C. Veronika Kopřivová na pláži i ve vlnkách. Erotika. Plavky sem tam svůdně odhalí kousek jejího ňadra a chlípní turisté pánského pohlaví mlsně krouží kolem. No bóže, tak ať se kouknou, však je na co!

Střih v destinaci! Úterý 23. října. Kladno. Teplota vzduchu 9°C. Pošmourno. Protivný vítr. Zima u ledu. Prvoligoví »Rytíři« od 10 do 12 hodin trénovali na dnešní mistrák ve Vsetíně. Jaromír Jágr byl s mančaftem a čekaly ho čtyři hodiny kodrcaní po tankodromu D1 na Valašsko. Už o víkendu ale naznačil, že hrát nejspíš nebude. „Abych pomohl, musím být fyzicky připravený. Až hlava a srdce řeknou jo, tak nastoupím,“ utrousil »Džegr«. No a Verunka mu od srdce posílá přes sociální síť fotky a videa ze Svaté země.

 Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.