Sváteční bilancování Veroniky Kopřivové: Můj rok s Jardou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sváteční bilancování Veroniky Kopřivové: Můj rok s Jardou!

Jaromír a Verunka.
Jaromír a Verunka. (Foto Instagram)

Začali ho v Kanadě, prožili během něj smutné stěhování do Česka, ale i spoustu srandy, nicméně ten konec – ten je zahalen v otazníkách. Takhle Veronika Kopřivová (27) shrnula rok 2018 s přítelem Jaromírem Jágrem (46).

Začalo to velice nešťastně. Na samém začátku uplynulého roku se sice ještě vyfotili v Calgary, ale tehdy určitě netušili, že předchozí silvestrovský zápas proti Chicagu bude pro hokejovou legendu tím vůbec posledním v NHL. Jasno bylo už na konci ledna, kdy se Flames s Jágrem rozloučili. Místo nablýskaných zámořských arén tak začala Veronika s Jaromírem objíždět prvoligové zimáky – na tom domácím kladenském mu ale už v půlce února v podstatě ukončil sezonu (a možná i kariéru) havířovský Sikora.

Veselo tak bylo až v červnu na dovolené v Las Vegas, kde »Džegr« řídil člun či se pokoušel o čáry. A jako by kouzlil i ke konci roku, protože zcela zmizel z Instagramu i ročního bilancování své partnerky. Poslední společná fotka, kterou se pochlubila, nese datum 18. října. „Nesdílím své soukromí,“ říká k tomu najednou Veronika v reakci na povídačky, že to mezi nimi údajně neklape.

Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
14. 1. 2019 • 14:48

Každý máme nějaký svůj cíl, i když se část cesty zdá na první dojem s někým jakoby shodná, tak cíl může být různý. Někdo to včas odhadne,a to je pro něj samozřejmě dobré.

aveneta
2. 1. 2019 • 12:08

Tento vztah nemá do budoucna šanci...je o zcela jiných hodnotách než opravdový život, tak si aspoň užijí toho povrchního života

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.