Utrpení Studenkové (64): Takovou urážku si nezasloužila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Utrpení Studenkové (64): Takovou urážku si nezasloužila!

Zdena Studenková
Zdena Studenková (Foto: FTV Prima, ara)

Jestli si Zdena Studenková na něčem zakládá, tak je to právě její vzhled. Není se tedy co divit, že si nenechala líbit tvrzení moderátora slovenského pořadu Inkognito.

K nepříjemné situaci hned s příchodem prvního hosta, ten totiž chtěl, aby jako první hádala právě Studenková. Její výběr zdůvodnil tím, že ve žlutých šatech mezi zbytkem osazenstva září. Pak se ovšem rozhodl promluvit i moderátor pořadu Vlado Voštinár a podle něj padla volba Zdeny z úplně jiného důvodu.

 „Jediná je krev a mlíko,“ prohlásil moderátor, ale raději snad měl mlčet. Oblíbená herečka se totiž okamžitě začala ohrazovat, „Já jsem krev a mlíko?“ ptala Studenková. Voštinár se ještě snažil nepříjemnou situaci zachránit tvrzením, že v minulosti tomu tak skutečně bylo, jenže moc si nepomohl.

„Nebylo, proto mě naštěstí neobsazovali do slovenských lidových tematických filmů, protože jsem nebyla krev a mlíko,“ vysvětlila v pořadu Zdena Studenková. Mrkněte do naší fotogalerie a posuďte, kdo z nich má pravdu.

 Zdena Studenková si udržuje mladistvý vzhled díky pozitivnímu myšlení.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
10. 10. 2018 • 13:01

Mirko Semerádová ... nádherná žena????? A kde prosím, vždyť její obličej je samá plastika

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.