Štěpánce Duchkové se manžel při vaření směje! Může za to její zvláštní zvyk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Štěpánce Duchkové se manžel při vaření směje! Může za to její zvláštní zvyk

Jan Hruška se Štěpánkou Duchkovou.
Jan Hruška se Štěpánkou Duchkovou. (Aha! – Martin Hykl)

Moderátorka Štěpánka Duchková je dámou v každé situaci. Vždy je perfektně upravená i nalíčená, málokdo by si tipnul, že v její malé kabelce se často ukrývá večeře pro její kluky. Nevkusné tašky totiž nesnáší. Jenže to není jediný její zvláštní zvyk.

Štěpánka Duchková je dámou nejen ve společnosti, ale i doma. V teplákách nebo starém vytahaném oblečení ji nikdo neuvidí ani v soukromí. „Abych se cítila žensky i doma, a nejen jako uspěchaná máma, chodím v šatech. Šaty a boty na podpatku mám nejradši. V tom bych mohla chodit 365 dní v roce,“ prozradila moderátorka magazínu Aha! pro ženy.

Šaty Štěpánka prostě miluje a dokonce v nich i vaří, jenže příprava pokrmů si vyžaduje šaty speciální. „Když doma vařím, jsem zásadně v černých šatech. Mám celou zásobu šatů v této barvě. A můj manžel říká: »To je, jak když žiju s italskou vdovou! Proč si nevezmeš něco veselého?«  Ale já mám černou ráda a doma je mi v ní příjemně,“ přiznala Štěpánka Duchková.

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.