Justin Bieber se žení: Kdo ho seznámil s nastávající, to neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Justin Bieber se žení: Kdo ho seznámil s nastávající, to neuvěříte!

Justin Bieber se svou snoubenkou Hailey Baldwin
Justin Bieber se svou snoubenkou Hailey Baldwin (Profimedia.cz)

Brousily si na něj zuby krasavice z celého světa, zpěvák Justin Bieber (24) si tu svou jedinou už ale vybral. Hailey Baldwin (21) ale není žádná Popelka z davu, která si splnila sen, ale sama pochází z pořádně bohaté a vlivné rodiny. Takže kdo je vlastně tato dívka, které dal Bieber prsten za 10 milionů korun?

Původně chtěla být baletkou, na tento sen ale musela zapomenout pro zranění nohy. Díky dobrým genům a kontaktům ale nemusela naskočit do normálního zaměstnání, ale stala se modelkou. A v její krvi koluje skutečný koktejl. Matka Kennya je Brazilka s italskými a portugalskými předky, táta Stephen (52) je má zase z Anglie, Německa, Irska, Skotska a Francie. A právě on je v roce 2009 seznámil, když tehdy nervózní puberťačku a velkou Bieberovu fanynku přivedl do zákulisí pořadu, kde Justin vystupoval. Kdo mohl čekat, že mu ji nakonec odvede z domu. Začali spolu ale jen kamarádit, dokonce chodili do kostela. Justin měl přece jen přítelkyni a Hailey o nich dokonce mluvila jako o perfektním páru. Jenže časy se mění a tito nejlepší kamarádi si nedávno zažádali o povolení vzít se.

Pozor na rodinu
Zpěvák si ale bude muset dávat dost pozor, aby s Hailey zacházel dobře, má totiž kromě táty ještě tři strýčky, kteří na ni nedají dopustit. Je vám její příjmení povědomé? Mělo by. Patří totiž do klanu Baldwinů, slavných herců. Aleca (60) určitě znáte, sekáč z filmů z 80. let, dnes šedivý pán s mladou manželkou a čtyřmi malými dětmi. Jeho dcerou je Haileyina sestřenka Ireland (22), kterou jí za vzor určitě nedávají. Modelka, jejíž matkou je Kim Basinger, se totiž ráda ukazuje a fotí bez oblečení a experimentuje se svou sexualitou. A když se Alec nebál jí po telefonu vynadat do „malých prasat“, co by teprve řekl Justinovi, kdyby bylo potřeba ho postavit do latě. Další dva strejdové William (55) a Daniel (57) také nejsou žádné padavky, sami mají dcery, zkušenosti z akčních filmů a nedají na ni dopustit.

Z dobré společnosti má kromě rodiny Hailey i přátele. Nekamarádí se jen tak s někým, ale rovnou s těmi nejslavnějšími. Divoké večírky s Kylie Jenner z rodiny Kardashianů, dovolené se sestrami Gigi a Bellou Hadid, na jachtě s Lewisem Hamiltonem.

Žárlí?
Plánovanou svatbu kromě milionů fanynek nelibě nese prý i Justinova bývalka, zpěvačka Selena Gomez (26). Jejich vztah by vydal na telenovelu, chodili spolu dva roky od roku 2010 a pak se vždy na pár měsíců dali dohromady každý rok až do 2015. Poslední jiskřička naděje se objevila na konci roku 2017, definitivně spolu skončili koncem března roku letošního a květnu už ji nahradila Hailey.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.