Renée Nachtigallová: Mozart bude na Bertramce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Renée Nachtigallová: Mozart bude na Bertramce

Renée Nachtigallová si od hudebního festivalu Ad Honorem Mozart 2007 slibuje další vzácné kulturní a pěvecké zážitky.
Renée Nachtigallová si od hudebního festivalu Ad Honorem Mozart 2007 slibuje další vzácné kulturní a pěvecké zážitky.  (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – „Doufám, že se tato stylová záležitost bude všem líbit a bude dalším přínosem do našeho hudebního světa,“ svěřila se deníku Aha! známá operní pěvkyně a ředitelka Originálního hudebního divadla Renée Nachtigallová.

„Doufám, že se tato stylová záležitost bude všem líbit a bude dalším přínosem do našeho hudebního světa,“ svěřila se deníku Aha! známá operní pěvkyně a ředitelka Originálního hudebního divadla Renée Nachtigallová. Ta byla ve středu odpoledne přítomna na tiskové konferenci k dalšímu ročníku hudebního festivalu Ad Honorem Mozart 2007.

Cíl festivalu, na kterém se podílí i hlavní město Praha v čele s radním pro kulturu Milanem Richterem, zůstává stejný: nabídnout návštěvníkům hodnotné kulturní zážitky za přijatelné ceny. To vše formou seminářů, koncertů, divadelních představení a v neposlední řadě též pěveckou soutěží pro mladé mozartovské pěvce. Letošní ročník proběhne ve dnech 15. až 24. srpna v Praze a většina aktivit spojených s festivalem bude probíhat na pražské Bertramce a ladičské škole Jana Deyla na Maltézském náměstí. Finále soutěže pak proběhne 19. srpna ve Stavovském divadle. V rámci závěrečného galakoncertu finalistů s předáním cen vítězům vystoupí hvězdy naší i světové operní scény jako Eva Urbanová, Zdena Kloubová, Aleš Briscein nebo Konrad Jarnot.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.