Pátrání po hvězdě ze Superstar! Daniel (33) měl problémy, prý asi skočil… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pátrání po hvězdě ze Superstar! Daniel (33) měl problémy, prý asi skočil…

Německý zpěvák Daniel Küblböck, účastník tamní Superstar, se zřítil z výletní lodi do moře
Německý zpěvák Daniel Küblböck, účastník tamní Superstar, se zřítil z výletní lodi do moře (Profimedia.cz)

Daniel Küblböck (33), účastník německé Superstar i tamní taneční soutěže je pohřešovaný. Pravděpodobně skočil z výletní lodi u pobřeží Kanady.

Nejprve přišla zpráva o tom, že loď společnosti AIDAluna nahlásila cestujícího přes palubu. Deník Bild pak přišel s informací, že jde právě o talentovaného Daniela. Podle mluvčího společnosti existuje důvod domnívat se, že muž skočil. „To je náš odhad,“ dodal pro agenturu DPA.

Výletní loď mířila z Hamburku přes kanadský Newfoundland do New Yorku. Cestující se ztratil v oblasti Labradorského moře, kde má moře teplotu pouhých 10,5 stupně Celsia, upozorňuje express.de.

„Kapitán a posádka společnosti AIDAluna okamžitě přijali veškerá nezbytná záchranná opatření v těsné koordinaci s místními příslušnými orgány. Byla také provedena kontrola kajut, která potvrdila chybějícího hosta. Chybějící osobou je Daniel Kaiser-Küblböck. Loď byla zastavena, což bylo preventivní opatření, a vrátila se na místo,“ vzkázala do Německa společnost.

Danielova rodina má velký strach. „Teď se držím jen naděje, že nějak bude všechno v pořádku,“ hlesl v reakci pro Bild zpěvákův zdrcený otec. Zpěvák žil v poslední době střídavě v Hamburku a na Mallorce. Bisexuaůitu nijak netajil, ale přiznal i problémy s dlouhodobými vztahy. „Nejsem vůbec schopný vztahů, myslím, že jsem velký egoista, a to se nezapadá do vztahu,“ řekl v roce 2013 RTL.

 



Přečtěte si
jity
10. 9. 2018 • 13:22

Chápu rodiče, že mají o syna strach. Co ho to také napadlo, skočit do moře, blbá smrt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.