Nová posila 3. řady seriálu První republika Katarína Šafaříková: I herci si ji pletli s Fialovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nová posila 3. řady seriálu První republika Katarína Šafaříková: I herci si ji pletli s Fialovou!

Katarína Šafaříková, Anna Fialová.
Katarína Šafaříková, Anna Fialová. (Foto: ČT, Profimedia.cz )

Kdyby nebylo její jméno v závěrečných titulcích, snad by si nikdo nevšiml, že postavu Ireny Valentové v třetí sérii První republiky hraje ona. Režisér Biser Arichtev (41) deníku Aha! přiznal, že si Slovenku Katarínu Šafaříkovou (32) pletli s její předchůdkyní Annou Fialovou (23) i herci na place. 

Vnučka Limonádového Joe Karla Fialy (92) svým NE pořádně zavařila produkci. Ve třetí řadě nechtěla být a protože její postavu nemohli vyškrtnout, narychlo za ni hledali náhradnici. A na scénu přišla slovenská herečka. „Našli jsme fakt krásnou holku, kterou do té doby v Česku nikdo neznal. Objevil jsem ji úplnou náhodou, když jsem se díval na slovenský film Agave, kde hrála hlavní roli,“ řekl Aha! režisér.

„Aničce je neskutečně podobná. Nikdo nechápe, jak jsme to dokázali. Ty dvě jsou k nerozeznání. Dokonce i někteří kolegové si je pletli,“ prozradil Arichtev. Kromě herců, kteří Katarínu sem tam oslovili Aničko, musela Šafaříková bojovat i s češtinou. „Je Slovenka a už dva měsíce před natáčením na tom makala,“ svěřil režisér divácky úspěšného retroseriálu ČT.

První republika: Dvojnice Anny Fialové prozradila, jaké to bylo naskočit do rozjetého vlaku.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.