Paroubková se bojí o život: Pojistka u notáře, než ji přejede auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paroubková se bojí o život: Pojistka u notáře, než ji přejede auto!

Petra Paroubková, Jiří Paroubek
Petra Paroubková, Jiří Paroubek (Foto: M. Hykl, M. Pátek, A. Malachovský, archiv Blesku)

Už několik soudních stání u soudu mají za sebou Jiří Paroubek (66) a jeho stále ještě manželka Petra (45).  Manželé spor vedou nejen o dceru, kterou soud svěřil do výhradní péče matce, ale také o 3,5 milionu v amerických dolarech, které zmizely z trezoru. Ze ztráty peněz viní Paroubek svou manželku, která se díky tomu bojí o svůj život a raději se pojistila u notáře.

Paroubek Blesku přiznal, že neví, kam se obnos ztratil. Viníka, ale prý zná. „Peníze jsou ve správě mojí bývalé budoucí paní,“ řekl Paroubek Blesku. Peníze si expremiér údajně půjčil na investice, hlavně do komodit a akcií.

Podle Radiožurnálu, který s informací přišel, Michek miliony převedl na dolary, Paroubek investoval, spekuloval s nimi a po menších obnosech peníze postupně vracel na Michkův účet. Nicméně loni v prosinci Paroubek a jeho žena obdrželi od předžalobní výzvu, ať peníze hned vrátí.

Vzhledem k tomu, že Paroubek peníze u sebe neměl, musel se s Michkem domluvit, jak peníze dostane zpět. „Já jsem uznal tento závazek, že mu to odpracuji svými radami. On bude investovat a já mu v tom radím,“ svěřil se Paroubek Blesku. Podle expremiéra si k němu Michek dával peníze, protože neměl sejf.

Obvinění, že peníze má Paroubková u sebe, odmítá už delší dobu. „Když jsem odešla od muže, peníze jsem neměla, ač on tvrdí, že jsem zcizila společné peníze z domácího trezoru,“ řekla Blesku manželka expremiéra.

„Rozhodně to nejsou legální příjmy,“ prozradila Paroubková Blesku. Odkud ale finance pocházejí, neřekla. „Před rokem jsem dala do notářské úschovny svoji výpověď o těchto věcech pro případ, že by se mi něco stalo. Mám přece jen malé dítě, a chtěla bych ho dost k dospělosti. Nemuselo by se něco stát hned, ale auto vás může přejet i za dva roky,“ svěřila se Paroubková Blesku.

 Jiří Paroubek: Co o budoucí bývalé ženě řekl?

Video se připravuje ...




Přečtěte si
pelagie
7. 9. 2018 • 09:20

Ona i on jsou neskutečně trapní a nestydí se nechat vláčet v bulváru...a taková to byla láska?!

majojo
7. 9. 2018 • 08:52

Paroubku, Paroubku! Už lituješ?

majojo
7. 9. 2018 • 08:28

Ta se k plotně nepřiblíží.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.