Verešová šokuje: Z modelky uklízečkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Verešová šokuje: Z modelky uklízečkou!

Andrea v roli uklízečky Miluny to s dětmi parádně rozjela!
Andrea v roli uklízečky Miluny to s dětmi parádně rozjela! (Marie Stránská)

V listopadu se na brněnském výstavišti uskuteční festival Life!, který tradičně podporují i známé osobnosti. Návštěvníci se opět mohou těšit na moderátora Ondřeje Sokola, který se jako ambasador veletrhu představí již počtvrté. Po svém boku bude mít půvabnou modelku Andreu Verešovou. Dvojici doplní sportovec Roman Šebrle, který se do Brna vrací také již po několikáté.

Součástí festivalu je zase pokus o překonání tanečního rekordu. „Nejde ani tolik o tancování, jako spíše o propojení všech návštěvníků festivalu na jednom místě v jeden okamžik,“ popisuje hlavní myšlenku rekordu ředitel festivalu Jan Kuběna. Rekord v počtu tanečníků tančících stejnou choreografii se přitom každý rok posouvá, vloni už to bylo neuvěřitelných 2052 tančících lidí, což je téměř o 500 více než v roce 2016. 

Přípravy na překonání tanečního rekordu začaly již první zářijový víkend. Na výstaviště přijeli všichni tři hlavní protagonisté, aby zde natočili úvodní video s letošní choreografií. „Hlavně nesmím udělat ostudu. Jezdím na tuto akci totiž už dlouho společně se svým synem. Oba jsme si festival hrozně oblíbili,“ uvedl Sokol. Ve videu si střihl roli vrátného, který provedl významnou delegaci výstavištními halami. 

Se stovkou dětí si ve videu zatančila i Andrea Verešová. „Tanec miluji, dneska to bylo fantastické a děti byly opravdu úžasné. Je vidět, že je to baví,“ uvedla Verešová, která si ve videu zahrála uklízečku Milunu.

Andrea v roli uklízečky Miluny to s dětmi parádně rozjela!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.