Monika Babišová ve společnosti: Bez Andreje a s megavýstřihem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Babišová ve společnosti: Bez Andreje a s megavýstřihem!

Monika Babišová (44) vyrazila na finále prestižní soutěže Elite Model Look .
Monika Babišová (44) vyrazila na finále prestižní soutěže Elite Model Look . (Foto Aha! – M. Pátek, M. Rušinová)

Zatímco její muž drží prst na tepu dějin a nerušeně vládne, ona si ráda vyjde do společnosti. »Paní premiérová« Monika Babišová (44) vyrazila na finále prestižní soutěže Elite Model Look a možná ukázala, proč ji pojal za choť premiér a také druhý nejbohatší muž v Česku, Andrej Babiš (63, ANO).

Takovýto dekolt totiž u manželky předsedy vlády historie nepamatuje! Nikoliv o svůdném výstřihu, ale o své lásce k luxusním »hadříkům« se Babišová na akci rozpovídala. A přiznala, že se rodinný rozpočet prohne. „Za módu utrácím hodně, ale kolik to je, to vážně nevím. Nikdy jsem to nepočítala a radši to ani nechci vědět. Myslím, že teď, co je Andrej v politice, jsem začala utrácet ještě víc, vzhledem k tomu, že musím mít relativně často slušné oblečení,“ přiznala Aha! „Jeden model si beru někdy dvakrát, ale snažím se to nenosit moc rychle po sobě, aby si toho nikdo nevšiml,“ dodala s tím, že když už něco obnosí, dá to na charitu nebo příbuzným. A my ji můžeme ujistit, že těchto šatů si, stejně jako poprvé, ani podruhé nepůjde nevšimnout.

Přiznání Moniky Babišové: Co je Andrej v politice, utrácím ještě víc!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
fllt1
1. 9. 2018 • 08:25

Vypadá to jak noční košilka do postele

mbmb
1. 9. 2018 • 07:13

Je repre a vystrih to je jeji styl i na svatebnich satech, nevim co proti ni mate, cely svet ji Andrejkovi zavidi.Podivejte na Trumpovu zenu a ta nosi dekolty a zadne vyschle Cizkove to nevadi !! Na mamu 2 deti vypada skvele jako jejich sestra Je jen o 6 mladsi nez rozkydana 1.dama A z manzela udelala milionare , na pocatku mel miliardy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.