Babišová ve zlaté kleci strádá, interview odhalilo bolestivou pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babišová ve zlaté kleci strádá, interview odhalilo bolestivou pravdu!

Prachy jsou fajn, ale štěstí si za ně holt nekoupíš...
Prachy jsou fajn, ale štěstí si za ně holt nekoupíš... (Archiv Blesku)

Letos jsou spolu už 24 let a stejně jako u každého párečku, existují i v jejich soužití jisté třecí plochy. Jak to tedy má doma předseda české vlády s manželkou Monikou?

„Moje paní vždycky trvá na tom, že chce trávit dovolenou u moře. Tak v tomhle směru má ona hlavní slovo v naší rodině," vtipkoval Andrej Babiš (63) během společného rozhovoru s manželkou Monikou na webu tn.nova.cz. Skoro to vypadá, že šéfa doma dělá jeho třiačtyřicetiletá ženuška. Jenže důvod je bohužel více než zřejmý!

„Vzhledem k tomu, že Andrej není moc doma, tak já musím," smutně odhalila podstatu svého kralování na domácí frontě Monika v témže interview. „Máme skvělý vztah," snažil se posléze situaci zachránit Babiš, ovšem samotou strádající manželka trvala na hořké pravdě: „Vzhledem k tomu, že se moc nevídáme..."



Přečtěte si
mbmb
1. 9. 2018 • 07:22

cely den prepocitava chechtaky co ji Andrejko donese ,to dela !!!

-bello-
31. 7. 2018 • 23:36

Copak dělá asi tak celý den? Chytrá není, vzdělávání jí nehrozí, nákupy už musí být fádní a Čapák je od Prahy přece jen dál.Ta nuda,,ta nuda ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.