Lucka Vondráčková odletěla za Plekancem, s nímž se rozvádí: Na letišti si ji pořádně proklepli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Lucka Vondráčková odletěla za Plekancem, s nímž se rozvádí: Na letišti si ji pořádně proklepli!

PRAHA-RUZYNĚ, ÚTERÝ 11:02 Lucie si musela sundat tmavé brýle.
PRAHA-RUZYNĚ, ÚTERÝ 11:02 Lucie si musela sundat tmavé brýle. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ara)

Odletěla zpět do Kanady, kam už den po oznámení rozchodu odletěl její manžel, hokejista Tomáš Plekanec (35). Přestože už tam Lucie Vondráčková (38) na otočku byla, aby podepsala žádost o rozvod u své právničky, teď se vrací na delší dobu. Odjela totiž i s oběma syny a objemnou bagáží!

Na pražské letiště Václava Havla zpěvačka dorazila včera před jedenáctou hodinou dopolední a rovnou zamířila k odbavení. Přestože její tvář od oznámení ostře sledovaného rozvodu vyčuhuje snad ze všech médií, úředník za přepážkou jako by ji nepoznal. Soudě tedy podle pečlivosti, s jakou zkoumal její pas, který si podržel proti světlu. Možná to bylo slunečními brýlemi, které si Lucie sundala až po chvíli. Syny Matyáše (6) a Adama (3) měla neustále při sobě, mladšího dokonce chvíli nesla na zádech. Přestože se původně měli rozvádět v Česku, kde se i brali, Lucie prý bez Tomášova vědomí už rozvod plánovala v Kanadě.


Podpis jako důkaz
„Jak jsem se teď dozvěděl, už dlouho měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis – připojený osobně a originálně v Kanadě,“ napsal Plekanec ve svém vyjádření


Účelové rozhodnutí
Podle všeho je rozvod v Kanadě od Vondráčkové účelové rozhodnutí, související s existencí předmanželské smlouvy. „Zcela určitě vidím úmysl získat co nejvíce peněz na alimentech. Ty se vypočítávají z potřeb dítěte a z toho, že by měly mít zhruba stejnou životní úroveň jako rodiče. A je jasné, že v Kanadě dokáže matka vypočítat potřeby dětí do několikanásobně vyšší částky, než by je dokázala vypočítat v Česku,“ míní renomovaný pražský právník JUDr. Jan Černý.
Předchozí Další

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.