Boušková a Zavřel: OŠIZENÁ SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Boušková a Zavřel: OŠIZENÁ SVATBA!

Svatba Aloisie byla velice skromná.
Svatba Aloisie byla velice skromná. (Foto TV Nova, archiv J. Bouškové, ara)

Svatby s velkým ALE provázejí Janu Bouškovou (64) celým životem. Její seriálová veselka v Ordinace v růžové zahradě 2, kterou dnes večer na Nově startuje už čtrnáctá řada nejsledovanějšího seriálu současnosti, byla ošizená. Sluncem zalité ale nebyly ani její dva civilní sňatky. Nad jedním se vznášel stín smrti a druhý poznamenal vážný úraz!

Minulou sezonu Ordinace zakončila svatba primáře Mázla neboli Petra Rychlého (53) s doktorkou Alenou Rytířovou, kterou hraje Michaela Badinková (39). V rámci úspor se ve stejný den točila také veselka Aloisie (Jana Boušková) s Jindřichem Valšíkem čili Vlastimilem Zavřelem (64). „Jelikož šlo o podstatně menší svatbu, na place byl i menší tým lidí,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj. A to není všechno! „V nejlepším přijde komplikace, se kterou nikdo nepočítal! Jindřich se k situaci bude muset postavit jako chlap, ale přesto Aloisii čeká velké zklamání...“ prozradil člověk ze štábu.

Smrt pod koly tramvaje

Jestli to bude zklamání, jaké prožila herečka i ve svém životě, Nova zatím tají. První manželství Jany Bouškové s Petrem Svojtkou (†35) totiž skončilo tragédií. Herce poznala těsně po dokončení studia. Když ji požádal o ruku, uplynulo pár týdnů a stáli spolu před oltářem. Jenže manželství skončilo předčasným úmrtím. Petr zahynul 9. května 1982, když se nešťastnou náhodou dostal mezi dva vozy tramvajové soupravy. Není proto divu, že podruhé se Janě vdávat nechtělo.

Pád z koně

Než stanula před oltářem s Václavem Vydrou (62), žili spolu 23 let. K tomu, aby řekla ano, ji v roce 2006 přiměl pád z koně, při kterém si zlomila žebra. V bolestech jí došlo, že manželství není vůbec špatná věc, protože by měla oficiálně někoho, kdo by se mohl o ni postarat i před úřady. Obřad měli herci skromný. Vydra ráno natrhal kytky na louce a prstýnky umotal z trávy. Brali se v červenci 2006 v nezabudickém kostelíku na Křivoklátsku.

Nová posila Honza Hájek: Z natáčení rovnou pod kudlu!

Poklidné vody v kamenické nemocnici rozbouří příchod doktora Jana Sekory v podání Honzy Hájka (39). A drama herec způsobil i mimo kamery hned po svém nástupu na plac. Jak už Aha! psalo, první díly točil ve velkých bolestech. V divadle si totiž zranil koleno, které mu ošklivě nateklo, a začal se mu v něm tvořit zánět. Pozornému divákovi tudíž neuteče, že Hájek ve většině scén v prvních dílech pouze stojí nebo sedí a na motorce má dubléra. Později už nebyl schopen chůze. Nohu mu doslova zachránil odborný poradce seriálu MUDr. Otakar Dosoudil z Motola. Ten mu nohu v ateliéru prohlédl a okamžitě zajistil příjem v nemocnici. Herec putoval hned na operační sál. Kdyby přišel později, o nohu mohl přijít!

Uniklo ještě z dnešního dílu: Pozor, zlý pes!

Problémy čekají také Bibi (Mariku Šoposkou) a Marka (Štěpána Benoniho). Jsou sice zase spolu, ale jejich bývalí partneři Inna (Zuzana Stavná) a Vojta (Ivan Lupták) se trápí. Markova stále ještě manželka Inna nemůže vystát Bibi, a tak jejich společné pracovní soužití na záchrance je pro všechny peklo na zemi. Vyvrcholí to výjezdem mezi rozzuřené bojové psy, kde Inna vystaví Bibi obrovskému nebezpečí. „Na natáčení byl skutečně přítomen bojový pes, ze kterého šel strach. Přestože byl speciálně vycvičen, herečky byly v bezpečné vzdálenosti. Roli Bibi si v inkriminovanou chvíli zahrála dublérka, majitelka bojového psa,“ prozradil Aha! člen štábu.

Co čeká diváky na podzim?

*Kromě MUDr. Sekory do kamenické nemocnice nastoupí také laborantka Saša Koutecká, kterou si zahraje Pavlína Němcová (45). „Saša je rozvedená žena s dvacetiletou dcerou. Vyhlédne si ji primář Mázl – ne pro sebe, ale pro Karla Rytíře v podání Mirka Etzlera, kterému by mě rád dohodil,“ prozradila dějovou linku topmodelka.

* Po mateřské se vrací Andrea Kerestešová (33) alias MUDr. Marika Lukáčová. A nebude to žádná procházka růžovou zahradou. Dožene ji minulost v podání nové postavy chirurga Jana Sekory (Honzy Hájka).

* Alenu, kterou hraje Míša Badinková, čekají zkoušky kvůli narozenému dítěti. Není totiž Mázla, ale Rytíře.

 Boušková po zranění nohy: Konečně jsem odhodila berle a vozík!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bibijana
28. 8. 2018 • 08:05

Bojoví psi!!! Tohle mělo být zákonem taky už dávno zakázané!!! Další zneužívání zvířat k zábavě zrůdných lidí!!! Televize Nova zneužila další ubohé zvíře ke zvýšení atraktivity sledovanosti svých pošahaných věčných seriálů a ještě k tomu dala sprosté majitelce bohatě vydělat. Jak odporné a zrůdné!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.