Igor Bareš bez košile a kalhot: Třeba se nějaké ženě zalíbím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Igor Bareš bez košile a kalhot: Třeba se nějaké ženě zalíbím

Igor Bareš v celé své kráse.
Igor Bareš v celé své kráse. (Foto herminapress.cz)

Už padla poslední klapka Léta s gentlemanem a pro Igora Bareše (52) to znamenalo jediné – košili i kalhot dolů! A nebylo to zrovna kvůli horku

„No jo, asi to diváky pobaví, těch mých 107 kilo. Ale já se taky rád podívám na svlečené dívky, tak třeba i já se někomu zalíbím,“ smál se s nadějí herec. Bareš, který představuje jednu z hlavních postav, si na natáčení pozval i manželku Antonii, která zde oslavila čtyřicátiny, a obě děti. „Krásná příroda, řeka Vltava nedaleko, milá práce,“ pochvaloval si Igor.


Práce na komedii utekla jako voda. Jaromír Hanzlík (70), který napsal scénář a v něm i pro sebe hlavní roli, byl prý každý den na place, stejně jako režisér Jiří Adamec (70). „Byl to ná společný debut. Jaromír po prvé jako scenárista, já popr vé jako režisér filmu do kin, prozradil.

Velice ho těší, že česká hereck esa, jako třeba Rudolf Hrušínsk (71), přijala i pouhé pidirole, je aby byla u toho. Angažoval tak oblíbenou herečku Terezu Kos kovou (42). Jak vidno z fotografie není favoritkou jen režiséra. Sympatie k ní evidentně chová i Jaromír Hanzlík.

Igor Bareš zavzpomínal na Gabrielu Vránovou: Hrála mi maminku, která umírla

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.