Svatební sobota v českém showbyznysu: Oženil se Rašilov i Nečas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svatební sobota v českém showbyznysu: Oženil se Rašilov i Nečas!

Šťastní novomanželé.
Šťastní novomanželé. (Foto FTV Prima)

Herec Saša Rašilov (46) je ženáč! Partnerku Lídu Němečkovou pojal za manželku na jejím rodném Valašsku. Také jeho kolega Pavel Nečas všechny šokoval, když zveřejnil svatební fotku.

Obřadu Rašilova se účastnilo přes 150 svatebčanů, které nevěsta překvapila nádhernými šaty, jež si sama navrhla. „Jsme svoji a je to skvělé. Svatba se konala v mém rodném Valašsku v pravé poledne. Sašovi šel za svědka bratr Václav Rašilov a mně Jana Pidrmanová. Na tvorbě šatů jsem se podílela, byl to můj nápad, který zrealizovala kostýmní výtvarnice Petra Vlachynská,“ řekla Top Staru Lída Němečková.

Den jak malovaný si zvolil pro svůj velký den i herec Pavel Nečas (52), kterého diváci znají například ze seriálu Vinaři či Okresní přebor. Nečas se pochlubil první novomanželskou fotkou na sociální síti s nápisem „JUST MARRIED“. Vzhledem k tomu, že jeho plány znal jen málokdo, zaskočil tím i mnoho přátel. S Arianou se údajně seznámili na golfu.

Saša Rašilov na křtu:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
mord
20. 8. 2018 • 12:04

Závist to je hrozná věc, viď šmudlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.