Stanislav Fišer v slzách: Prochází vražednou zkouškou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Stanislav Fišer v slzách: Prochází vražednou zkouškou

Stanislav Fišer
Stanislav Fišer (Petr Merta)

Jeho nemocné tělo prochází velkou zkouškou! Český hlas Vinnetoua Stanislav Fišer (86) v posledních dnech vůbec nevychází ven a modlí se, aby už skončilo horké počasí.

„Špatně se mi dýchá, raději nechodím ani na balkon! Pro mne jako pro starého a nemocného muže jsou ta vedra vražedná,“ svěřil Fišer, o kterého se stará jeho družka Antonie. „Doma se teď hodně dívám na televizi, i na Vinnetoua. To jsou pro mne staré dobré časy,“ zaleskly se Fišerovi slzy v očích. Herec kvůli rakovině hrtanu přišel v roce 2004 o hlas. V posledních letech se pak přidaly další zdravotní potíže. „Hůř vidím, méně slyším, mám artrózu a nevydržím sedět. Ale ano, držím se,“ prohlásil herec letos na jaře.

Na video se Stanislavem Fišerem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
11. 8. 2018 • 10:18

Někdo je dlouho fit a žije normálně i po devadesátce, ale nakonec většina lidí nezemře náhle a ve spánkui, ale musí se smiřovat s různým omezením a bolestmi. Pro někoho je to těžší než pro jiného. SF má štěstí, že žije spaní, která je tak milá, citlivá a obětavá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.