Standa Fišer (86) se bojí o svou milovanou Toničku: Český Vinnetou v LDN? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Standa Fišer (86) se bojí o svou milovanou Toničku: Český Vinnetou v LDN?

Fišer s partnerkou Toničkou.
Fišer s partnerkou Toničkou. (Foto Aha! – Petr Novotný, ara)

Bojuje s řadou zdravotních problémů a má obavy, aby neskončil v LDN! Český hlas Vinnetoua Stanislav Fišer (86) věří, že se o něj jeho družka dokáže dál starat v domácím prostředí. Pokud ne, budou muset oba požádat o pomoc.

Léčebna dlouhodobě nemocných je strašákem herce, ale věří, tam nepůjde... „Tonička o mě pečuje od rána do večera, ale má také své zdravotní trable. Bojím se o ni, nechtěl bych skončit v LDN!“ svěřil deníku Aha! Fišer. Paní Antonie má potíže s chůzí, přesto se o slavného herce a dabéra stále láskyplně stará. „Zvládáme to! Ale člověk nikdy neví, co bude zítra,“ prohlásila.

Artróza a závratě
„Hůř vidím, méně slyším, mám artrózu, nevydržím sedět a trpím závratěmi,“ přiznal nám Fišer, který před 14 lety přišel kvůli rakovině hrtanu o hlasivky. „Před prázdninami mi pak museli vytrhat všechny zuby,“ dodal herec. Kvůli podlomenému zdraví tedy nechodí do společnosti a skoro nepřijímá návštěvy.

Na pohřby nechodím!
V hercově domovském Divadle ABC se před prázdninami konal večírek na rozloučenou s uměleckým vedením, které po dvanácti letech skončilo ve funkcích. Herce na akci zvali, ale zdravotní důvody mu zabránily přijít. „Omlouvám se, že jsem se nedostavil! Ale na pohřby nechodím, a navíc mi včera vytrhli všechny zuby a ten pohled na mě vám neumožním,“ napsal v omluvném dopise Fišer.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.