Tohle si Monika Štiková za rámeček nedá: Dcera Charlotte vrací tvrdý úder! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle si Monika Štiková za rámeček nedá: Dcera Charlotte vrací tvrdý úder!

Monika Štiková.
Monika Štiková. (Foto FTV Prima, ara)

Monika Štiková (45) přišla díky svému chování a nevymáchané puse o posledního člena rodiny, dceru Charlotte (22). Ta se matku rozhodla opustit poté, co už nezvládala urážky nejen na její osobu, ale také na jejího partnera Ifka. Nyní Charlotte vrací úder a promluvila o novém partnerovi mámy.

Poslední kapkou se stala návštěva Šiklova mlýna, kde měla Monika na veřejnosti ponižovat nejen Charlotte, ale také jejího partnera. Celé hádky se měl zúčastnit i Moniky nový dvaadvacetiletý přítel. Monika o svém partnerovi tvrdila, že jde o hokejistu, který hraje v zámoří a bere velké peníze. Opak je však pravdou.

Máma si našla největšího k*eténa pod sluncem. Ten její je neskutečný d*bil, nedá se s ním vyjít. Pouští se do nás s Ifkem. Co si dovolí, to je neskutečné. Říkal nám, že zná hodně lidí na ho*no, ale takové, jako jsme my, že ještě neviděl. Na to jsem mu řekla, že je vyžírka a ať si radši řeší svoje opatlané brýle. Vlastně jsme se mu vysmáli,“ řekla eXtra.cz Charlotte.

Podle Charlotty je nový partner její mámy bezvýznamná hokejka, hrající v podřadném německém klubu. „Ten kluk je absolutní noname. Není ani žádný dobrý hokejista. Já si myslím, že mu vyhovuje, že s mámou jezdí na výlety, že se s ní má dobře. Vůbec bych se nedivila, kdyby mu všechno platila,“ řekla Charlotte pro eXtra.cz.

Přestože Charlotte nenechala na matky novém objevu nit suchou, o nové partnerce jejího táty Barbaře Johanně hovořila velmi kladně. „Ještě jsem ji neviděla, ale telefonovaly jsme spolu. Mluvila i s Ifkem. Na dálku mi připadá jako hrozně fajn holka. A je opravdu pěkná. A když se kouknu, koho má táta a koho si našla máma, tak to je neskutečný rozdíl,“ dodala Charlotte pro eXtra.cz.

 Na video s Monikou Štikovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.