Peklo Arichtevy ve StarDance: Do čeho jsem to vlezla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Peklo Arichtevy ve StarDance: Do čeho jsem to vlezla

Herečka a hvězda První republiky Veronika Arichteva
Herečka a hvězda První republiky Veronika Arichteva (Foto ČT, archiv V. Arichtevy, Herminapress.cz, ara)

Pilovat svůj taneční styl sem přišla minimálně popáté. Krom kroků si ale Veronika Arichteva (32) ještě nezapamatovala, ani to, kde je vypínač. Její tanečník Michal Necpál (30) musí herečku navigovat i jak rozsvítit. 

„Chtěla jsem se rozcvičit, ale nemůžu najít vypínač. Sakra tady je tma,“ tápe herečka ve videu, které zveřejnila na sociální síti. Ze tmy jí nakonec musel vyvést až její taneční partner, který jí na podzim provede i po parketu před kamerami StarDance. Nikde přitom nemusel lovit pojistky, jednoduše stiskl několik vypínačů najednou.

A pak jí hned griloval při učení základních tanečních pohybů, které bruneta zatím ještě nemá pod kůží. „Michal mi řekl, že má pocit, že vůbec netuším, do čeho jsem to vlezla. Má pravdu, chlapec. Ale on zase vůbec netuší, koho mu to přiřadili,“ vtipkuje manželka režiséra Bisera Arichteva (41).

 Hvězda První republiky Arichteva (32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.