Srdceryvná zpověď známého páru o utonutí dcerušky: Vznášela se ve vodě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Srdceryvná zpověď známého páru o utonutí dcerušky: Vznášela se ve vodě...

Zdrcený pár promluvil o tragédii v televizi.
Zdrcený pár promluvil o tragédii v televizi.  (Repro Today)

Manželka legendárního lyžaře Bodeho Millera (40) promluvila o tragédii, která zasáhla její rodinu před sedmi týdny. Tehdy se jim v bazénu sousedů jejich kalifornské vily utopila devatenáctiměsíční dcera Emeline.

„Náhle se mi zdálo, že je nějaké ticho. Uprostřed konverzace jsem se otočila ke klukům a ptala se jich, kde je Emmy," popsala tragické okamžiky Morgan Beck (37) s tím, že si hned všimla otevřených dveří vedoucích k bazénu: „Zastavilo se mi srdce. Otevřela jsem branku a ona se vznášela ve vodě. Hned jsem pro ni skočila!"

Následovala sice okamžitá resuscitace a převoz do špitálu, druhý den ale holčička bohužel zemřela. Byla bez kyslíku příliš dlouho. „Neexistuje den, kdy bych se nemodlila za to, abych měla možnost se do toho dne vrátit a udělat to jinak," zoufala si podle deníku Blesk nešťastná maminka Morgan. 



Přečtěte si
dametodokupy
1. 8. 2018 • 17:43

Bohuzel, jen a pouze vina rodicu. V tomto veku ditete porad jen za nim.Zvlast kdyz je v blizkosti bazen,nemyslitelne se s nekym jen zapovidat. Jo jsou cela rodina potrestani celozivotne...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.