Podivná smrt modelky Netolické (†26): Zabil ji virus, který nezjistí ani pitva!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podivná smrt modelky Netolické (†26): Zabil ji virus, který nezjistí ani pitva!?

Pohřeb bez obřadu je stejně záhadný jako smrt mladé ženy.
Pohřeb bez obřadu je stejně záhadný jako smrt mladé ženy. (Foto: Aha! – Michal Beránek, Facebook, ara)

Uběhlo už 12 dní od chvíle, kdy bratr hokejového reprezentanta Jakuba Petružálka (29) našel topmodelku Kateřinu Netolickou (†26) mrtvou ve vaně. Policie vyloučila vraždu i sebevraždu, lékaři vyloučili otravu plynem i utopení…

Detailní výsledky pitvy sice budou až za několik týdnů, ale odborníci už teď upozorňují na to, že nemusí nic ukázat a smrt modelky a vrcholové sportovkyně může zůstat neobjasněna. Jak prozradil Katčin trenér kickboxu Josef Bajko (47), jeho svěřenkyně trénovala i šestkrát týdně, takže její organismus musel snášet extrémní zatížení.

To by podle ředitele Zdeňka Schwarze (51) mohlo nahrávat tomu, že jí selhalo srdce. „Její organismus dostal poslední týdny před smrtí kvůli tréninku určitě pořádně zabrat, prostě byl přetížený a mohlo jí selhat srdce. Bohužel se to stává i mladým lidem,“ řekl Blesku.

Podle Schwarze bohužel v medicíně není výjimečné, že mladý člověk zemře bez zjevných okolností – a zpravidla je příčina v srdci. „Ať už jde o vrozenou vadu, infarkt, přechozenou virózu, nebo jakékoliv prášky, třeba anabolika, nebo třeba na hubnutí,“ říká šéf záchranky. „Právě proto bych se přikláněl k té viróze, která se u každého projevuje jinak,“ dodává Schwarz s tím, že pitva nemusí na nic přijít ani v případě virózy. „Pitva může vše objasnit, ale také nemusí. Pokud přechodila virózu, tak už to nikdo nezjistí. Virus totiž umírá s tělem,“ uzavřel své povídání.

Přečtěte si
bibijana
20. 11. 2014 • 20:20

myslím,že se mýlíš. V jedné reportáži soused říkal, že vynášeli i její dva mrtvé psy.

najka
20. 11. 2014 • 14:51

No, už to začíná být velmi trapný!!! Spíš si myslím, že ji hráblo, zlikvidovala chudáky pejsky a pak si něco šlehla!

erene
20. 11. 2014 • 11:54

Zabila psi a pak spáchala sebevraždu..nezjistitelný virus je blbost..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.