Tak to je úlet: Manželce (24) nasadil parohy s babičkou (72)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tak to je úlet: Manželce (24) nasadil parohy s babičkou (72)!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (ilustrační foto ara)

Takovéhle překvapení opravdu nečekala. Když se jí partner začal odcizovat, najala si mladá Britka detektivy. Tušila, že ji manžel (26) podvádí a tak se nebála jednat. To, co detektivové zjistili, každopádně všechny šokovalo – muž si totiž užíval s babičkou!

"Najednou byl takový odcizený. Málo jsme spolu mluvili a často mizel. Zůstával v noci dlouho vzhůru nebo musel na služební cesty," vysvětlila své jednání dle tn.cz listu Daily Mirror Angličanka Lyndsey. Detektivové poté jejího muže, se kterým byla vdaná teprve rok, sledovali do sto kilometrů vzdáleného hotelu a ráno s překvapením zjistili, že pokoj sdílel s ženou, která by mohla klidně být jeho babičkou. Bylo jí totiž už 72!

"Dávala jsem si to za vinu. Nemohla jsem věřit tomu, co vidím a slyším. Byl to naprostý šok. Ta starší žena by měla mít rozum. Je to pro mě teď hrozně těžké, ale asi bude skvělé se někoho tak toxického zbavit," dodala s tím, že žena má dvě děti a čtyři vnoučata. Dámy, dávejte si tedy pozor i na starší krasavice, i k nim by vám mohli partneři utéct.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.