Záhada »LETNÍCH PENISŮ« rozluštěna: Víme, kde se berou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhada »LETNÍCH PENISŮ« rozluštěna: Víme, kde se berou!

Horké počasí má vliv na pánské přirození.
Horké počasí má vliv na pánské přirození. (Foto: ara)

Lékaři přišli s překvapující zprávou. Horké počasí má totiž vliv na pánské přirození. Vysoké teploty podle jejich zjištění zlepšují erekci a zvětšují penis.

Na příčině tohoto fenoménu se ovšem moudré hlavy. Podle některých je to způsobeno častějším pocením a pitím více vody, penis tak prý vypadá nafouknutě. Další zase tvrdí, že pohlavní orgán se zvětší kvůli rozšíření cév.

Britský Villanův institut potvrdil, že v létě, mají lidé u větší chuť na sex. Sexuálnímu libidu prý prospívá vitamin D, který podporuje tvorbu testosteronu a estrogenu. „Existuje důvod, proč lidé nejezdí na svatební cestu na severní pól,“ uvedl pro Daily Mail urolog Dudley Danoff.

 Pokud ovšem plánujete počít potomka, bude zřejmě snazší, až vedra poleví. Horko sice umí zvětšit penis, ale mužské plodnosti nesvědčí.

Přečtěte si
baronessa
29. 7. 2018 • 17:24

Nejsem vědec, ale i já přicházím s překvapujícím objevem. Představte si, že ve studené vodě se penis scvrkává!! Kdo by to tušil...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.