Simona Krainová: Rozchod s milencem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Simona Krainová: Rozchod s milencem

Simona Krainová
Simona Krainová (: archiv)

PRAHA – Láska modelky Simony Krainové (34) s krásným a mladým tureckým podnikatelem Alpem (27) je minulostí! V dobře informovaných kuloárech zlaté mládeže se nyní o ničem jiném nemluví!

Láska modelky Simony Krainové (34) s krásným a mladým tureckým podnikatelem Alpem (27) je minulostí! V dobře informovaných kuloárech zlaté mládeže se nyní o ničem jiném nemluví!

Simona se s Alpem seznámila před třemi roky v létě v Monaku na párty knížete Alberta. Tenkrát byla utrápená z dilematu, zda má dát manželství s Bořkem Slezáčkem ještě šanci, nebo krizi ukončit rozvodem. Tenhle otazník vyřešilo seznámení s Alpem, který za ní záhy inkognito přiletěl i s kamarády do Prahy. Všichni jí ztepilého a bohatého playboye záviděli. A pár lidí znalých zahraničního modelingu ji před proslulým sukničkářem varovalo. Alp vzal Simonu do rodinného paláce s přistávací plochou pro soukromé letadlo a ona se netajila tím, že uvažuje o svatbě i o dítěti.

„Já bych do toho šla hned, ale Alp se na to zatím necítí, i když je vyzrálejší než kdejaký čtyřicetiletý chlap,“ rozplývala se Simona. I tady se ozvaly hlasy, které modelku před přílišným optimismem varovaly. Argumenty zněly logicky: „Turek Alp pochází z elitní muslimské rodiny dbající na řád, do něhož se blonďatá, navíc starší Češka z Havířova nikdy nevejde.“ Simona uvažovala i o tom, že konvertuje k islámu. Minulý rok trávila většinu času s Alpem v americkém Bostonu, kde studuje, a dokonce si tam zařídila i práci v newyorské agentuře.

„Už mám po krk mladejch kluků,“ vykřikovala nedávno na toaletě v jistém pražském klubu společensky unavená Simona. A to za účasti svědků, kteří její výstup poslali tichou poštou dál. „Není nad chlapa, který ví, co chce,“ říkala rozčileně modelka. Tím správným panem Božským je možná muž v černé limuzíně s tmavými, soukromí chránícími okny, který Simonu vyzvedá opodál jejího bytu v Dejvicích. Krainová nezvedá telefony a na potkání všem říká: „O soukromí se už bavit nehodlám!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.